Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka na obcasach

Jak odnalezc nieznajomego z autobusu

Polecane posty

Nie umiem o nim zapomnieć. Żałuje teraz że byłam taka nieśmiała. Spotykałam go już jakiś czas temu, teraz już nie jeździ tym autobusem. I pewnie już się nigdy nie spotkamy :/

Gość gość
Skoro jezdxil nim czesto to napewno kuedys sie pojawi nie martw sie

Gość gość
a czy on zwracal naciebie uwage?

Gość gość
Dziewczynie trudno pierwszej podejsc, ta rola jest dla faceta , facet zdobywa

Gość gość
Rany, ludzie często rozmawiają ze sobą w miejscach publicznych i nikt nie zwraca uwagi, która pleć pierwsza zagaiła. Następnym razem, jak go zobaczysz to poproś go np. żeby skasował Ci bilet, tylko nie uciekaj od razu, spróbuj pociągnąć trochę rozmowę. Sprawdzisz dzięki temu jak zareaguje, jak będzie odpowiadał półsłówkami to daruj sobie.

Gość gość
Latwo ci mowic, zawsze tak komus latwo mowic, ciekawe czy ty bys tak poleciala do goscia by skasowal bilet jak masz pod nosem 5 wolnych kasownikow, nie sluchaj dziewczyno bzdur, jestes delikatna i takie jak ty nie zaczepiaja facetow

Gość gość
No to jedyną radą dla niej jest to, aby o nim zapomniała. No bo on jej pewnie nigdy nie zaczepi, bo pewnie nie wie o jej istnieniu a ona jest delikatna i też go nie zaczepi. THE END

Gość gość
Nooo wlasnie, przeciez nie jest tak zdesperowana i napalona bychlopaka poderwac na kasownik w autobusie, ale usmiech kobiecie zawsze sie przyda:)

Gość gość
a facebook jakis spotted teraz latwo sie odnalezc

Gość gość
Kobiety maja rozne sposoby by zainteresowac soba faceta, usmiech gesty i tym przyciaga wzrok faceta i on wtedy tez robi sie smielszy, ale najgorzej podrywac goscia ktoremu mozliwe ze sie nie podobamy, np mi jak sie podoba jakis to glowe spuszczam i udaje ze go nie widze ale gdy on sie zbliza to subtelnie lukam czy patrzy na mnie i czesto widze ze zaden przystojny nie gapi sie na mnie wiec nawet bym nie probowala, musimy najpierw ocenic czy tez mu sie podobamy

Gość gość
ale jak ona znajdzie go na faceboku jak nawet nie zna go ani z imienia ani nazwiska

Gość gość
w wielu miastach istnieje cos takiego jak SPOTTED wysyla sie im wiadomosc np tresci "chcialam pozdreowic chlopaka z autobusu linii bla bla wygladal tak i tak pozdrawia brunetka w obcasach cos tam cos tam bajer oni to publikuja i szansa ze sie znajdzie :)

Gość gość
On może też nie jest tak zdesperowany i napalony żeby podrywać pierwszą dziewczynę która się do niego uśmiechnęła

Gość gość
On nawet nie wie ze ona nim mysli

Dziękuje wam za odpowiedzi. Trochę uśmiechu u mnie wywołały :) Wiecie to jest skomplikowany temat i sytuacja beznadziejna ;) bo to już ładne parę lat minęło kiedy dojeżdżałam do pracy tym autobusem. Ktoś napisał czy On zwracał na mnie uwagę? Tak, myślę że mu też wpadłam w oko, ale wiecie jak to jest, później jak człowiek zauważy ( jest świadomy) że się podoba to ma jakąś blokadę, przynajmniej tak było w moim przypadku. Zresztą zawsze byłam raczej nieśmiała. Najlepsze że wpadaliśmy na siebie czasem też z powrotem. On był raczej taki nieśmiały jak ja, ale wiem że mu się podobałam. To się czuje ;) Szukałam go na tych wszystkich portalach, ale nic nie wskórałam. Mimo że tyle czasu minęło, to po prostu nie mogę zapomnieć :/ To jest jakieś takie silne uczucie, co jakiś czas mi się przypomina. Ech...

Gość gość
mozna zaczepic nieznajomego

Gość gość
mozna zaczepic nieznajomego

Gość brunetkaa na obcasach
może ktoś miał podobna sytuacje? :)

Gość gość
To chyba kazdego spotkalo cos takiego, ze ktos sie podobal ale byl on niedostepny a moze on jest zonaty albo ma dziewczyne

Gość gość
Wiecie czym się różni seks od klocków Lego? - Nie! To bawcie się dalej klockami!

Gość gość
I co, spotkalas go ?

Gość janko890
Szukam dziewczyny z lotniska Dalaman w Turcji - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Wycieczka była w terminie 15- 29.06.2015, może była w marmaris,oludeniz turunc icmeler może ktoś zna kogoś z lotniska, albo z biura podróży. Jeśli też leciałeś tym samolotem odezwij się daaab@poczta.onet.pl

Gość Nieznajomy

Ciekawe jaka to linia autobusu 😉