Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZELEWY24. Zniknęły mi z konta pieniądze i nie dotarły do adresata !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie no k***a zaraz się zdenerwuję !!! 😡 Wczoraj zakładałem konto w ING Bank Śląski. Wpłaciłem kasę do wpłatomatu aby już dziś móc zrobić przelew bez konieczności czekania na kartę która może iść 2 tygodnie. No i wybrałem opcję Przelewy24 ! Było coś jeszcze w stylu Moneybookers ( Skrill) ale to po angielsku więc bałem się że coś nap******ę. Zrobiłem przelew w kwocie 200 zł na BET365 ( angielski bukmacher ). Paczę i kasa z mojego konta Direct już zniknęła odrazu a na moim koncie w BET365 nadal 0,00. Co jest k***a ? Ile trzeba czekać ? Dziś Bank nieczynny to dlatego może ? W takim razie kiedy będę miał kasę na koncie ? Zaraz Kolumbia gra z Grecją. Taki pewniak, dobry kurs i co ? Kto się zna ?

Gość gość
Rozkmini ktoś ? :( Nie pozwolę żeby mnie oj***** z 2 stów.

Gość gość
Kiedy będę miał na koncie pieniądze ? No nie robiliście nigdy przelewów24 ?

Gość gość
tumanie to że ty wykonałeś przelew to jedno, ale zanim bukmacher otrzyma musi być pierwsza sesja transferowa wejściowa a ta dopiero w poniedziałek rano.

Gość gość
słaby ten bukchmacher, jakby był dobry to by założył sobie konto w ING i od razu potwierdziłby stan konta. A może to Przelewy24 tak powinny zrobić, że potrafią od razu napełnić konto, dobry pośrednik też tak powinien robić. Bez czekania, to jest sztuka, tak robił kiedyś mbank i teraz robi paypal. że ma kilka kont założonych w różnych bankach i od razu pieniądze przychodzą, a oni przelewają do firmy od razu. A kartą myślisz od razu by Ci napełnili konto? Wiem, że z rachunku to się czeka na sesje, a kartą to możliwe, że od razu. Ona nie idzie 2 tyg., ja zamówiłem w niedzielę i dostałem w piątek zwykłą pocztą.