Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jestem wciąż

Nie wiem czy iść?

Polecane posty

Byłam na weselu ostatnio 3 lata temu i było do niczego, bo wszyscy przyszli w parach a reszta to byli ci najmłodsi kuzyni. Czułam sie jak piąte koło u wozu. Nie piłam, siedziałam praktycznie pół nocy sama :( Źle to wspominam i od tego czasu nie chce chodzić na żadne wesela a tak się składa że dostałam zaproszenie, ale tym razem jako osoba towarzysząca i nie wiem czy zgodzić się? Nie byłabym już samotna ale i tak mam złe wspomnienia po ostatnim weselu i teraz mam dylemat :/ Co radzicie? :)

Gość gość
Tym razem to ty będziesz jako osoba towarzysząca co Ci szkodzi idź

Nic nie szkodzi, po prostu złe wspomnienia mnie prześladują jak tylko usłyszę słowo "wesele".

Gość gość
no to nie idz

Gość gość
kiedy masz to wesele?

Gość gość
bylam raz na takim weselu gdzie czulam sie okropnie i to bylo tylko jedno takie wesele a na innych bylo super, kolezanka zaprosila mnie sama bez osoby towarzyszacej, straszne to bylo, kazdy w parach, sala malutka dziwnie jakos, ale dobrze ze tylko raz tak sie zdarzylo, moze u ciebie wtedy tez tylko raz bylo zle a teraz bedzie ok:)

Nie żebym narzekała, że taka jestem samotna ale to wesele było naprawdę nieudane. Czułam się tam niepotrzebna i potem już na żadnych weselach w rodzinie nie byłam. Tak jakby wesele było tylko dla par a jak ktoś nie ma nikogo to niech nie przychodzi :/ A czy to ważne kiedy?

Gość gość
ja bym poszla