Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto chce moją żonę ??? Mam jej dość !!!

Polecane posty

Gość gość

Było dobrze dopuki nie zaczęły się mecze. Mieliśmy swoje obowiązki i rzeczy które robiliśmy razem i jakoś się dogadywaliśmy. Czasami miała ten ****** cykl ale mijało i było ok. Teraz jak jest mundial to jej się nagle zachciewa jakiegoś kina, teatru, grilla z jej znajomymi. No k***a mać. W kinie byliśmy ostatni raz rok temu a ona mi wyjeźdża że jutro w niedzielę może byśmy do kina wieczorem poszli. Wie ****** że wieczorem 3 mecze są i od 18 do 2 w nocy mnie "nie ma" dla nikogo i mnie w*****a kinem. Niech s*******a. Babie to się nigdy nie dogodzi. Jak dostałem podwyżkę od nowego roku o 500 zł to myślałem że się na nowo we mnie zakochała a gdy jest coś po niej jej myśli to będzie cię w******ć aż dopnie swego. K***a popędzę z chałupy i niech se wraca do swojego starego pijaka i matki, która ma na nią w******* bo się ciągle kłucą. Teraz kończy się mecz Kolumbii z Grecją i co chwilę przyłazi i się pyta ile jeszcze. Wiem że nic nie będzie oglądać a jak sie mecz skończy to se wyjdzie z psem na spacer i ja jej nie będę potrzebny więc po co mi teraz d**ę zawraca. Chce ktoś ją za darmo ??? Złamanego grosza nie chcę. Niezła dupa więc może któryś se p****** dobrze. Kolumbia wygrywa 2:0. Z***biście. Założyłem się z kumplem i jutro 4-paka przynosi :D 3:0 GOL !!! Haha :D

Gość gość
przecież piłka nożna jest dla debili, szkoda czasu na patrzenie się w zielone pastwisko z ganiającymi się w kółko przymułami

Gość gość
sprzedaj na allegro 🖐️

Gość Taki_jeden_964
Trzeba było się nie żenić tylko singlować przed TV z kumplami. Ja marzę o małżeństwie i jakoś nie ma możliwości. A żona pewnie wymyśla bo wie, że nie będzie cie dla niej przez miesiąc bo wolisz patrzeć na chłopców biegających za piłką.

Gość gość
podaj jej wymiary

Gość gość
jesteś żałosny ty i te twoje mecze

Gość gościnnie tu
Taki_jeden_964 również marzę o małżeństwie ile masz lat ?

Gość gość
umie gotować?

Gość gość
Pokaz jej co tu napisałeś - sama pójdzie

Gość gość
ja nie wiem kim trzeba być żeby nie oglądać Mundialu oglądam wszystkie Mundiale od 1998 roku

Gość gość
żeby nie oglądać mundialu trzeba być p***ą a nie facetem

Gość gość
no ja jestem kobietą i oglądam

Gość gość
Ja też jestem kobietą i oglądam. Głupie te baby jakieś macie. Pewnie tylko telenowele oglądają.

Gość gość
ja sie zastanawiam jakim mulem bez zycia trzeba byc, zeby sie gapic na to nudziarstwo. I to co gorsza przez miesiac teraz na okraglo :o

Gość gość
Noo faktycznie! Jak któraś nie ogląda mundialu to musi być głupia :D prześmieszne.