Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagłe zerwanie kontaktu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miesiąc temu poznałam fajnego faceta, spotkaliśmy się kilka razy, dogadywaliśmy się, mamy wspólne poglądy i podobne problemy rodzinne. Na ostatnim spotkaniu wziął mnie za ręce, przytulił. Kupił mi też kwiaty i czekoladki, więc pomyślałam, że mu się podobam. Jednak on nagle - dokładnie 5 godzin przed planowanym spotkaniem, zerwał ze mną kontakt. Napisał mi tak: "dopóki się nie ogarnę i nie pozamykam pewnych spraw, to nie chcę się spotykać, bo jesteś zbyt wartościową osobą, żeby Cię skrzywdzić". To dla mnie szok, bo chciałam rozwijać naszą znajomość. Proszę o rady, co mogę zrobić, z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Czekać czy się odezwie. Dał jasny komunikat.

Gość gość
Poczekać jeśli Ci zależy. Chyba że się trafi w m-dzyczasie inny no to cóż...;)

Gość gość
chyba już nie ma na co czekać... napisałam do niego, żebyśmy się spotkali i na spokojnie porozmawiali, że może mi wszystko powiedzieć itp. Ale on mi napisał, że woli, żeby pozostał miły akcent z naszego ostatniego spotkania. Nie rozumiem, co mogło stać się tak nagle, żeby zrywać kontakt na kilka godzin przed planowaną randką, gdzie dzień wcześniej normalnie pisaliśmy

Gość gość
w damskiej wersji - czego nienawidza wszyscy potencjalni "partnerzy" brzmi to "zostanmy przyjaciolmi"

Gość gość
No ale przyjaciolka tez moze cos dac :)

Gość gość
:)tak bo no z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec 2222 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
czyli z jego strony to były puste gesty, np. trzymanie za ręce. Bo jakby był choć trochę zaangażowany, to by chciał kontynuować i rozwijać znajomość, a on napisał też, że nie chce być w związku. To po jaką cholerę wyszedł z tą czułością, jak mogliśmy od razu spotykać się tylko koleżeńsko