Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książę posmutniał

Polecane posty

Gość gość

Od tygodni wielu tak, tak mój przyjacielu książę się przygarbił twarz zmarszczka pokryła siwizna głowę okryła i smutek z oczu zionie.

Gość 1gość1
Pokrzywiony i zgrzybiały kleci wiersze i kawały, Gdyż powrócił na swe włości bo nie znalazł swej miłości.

Gość gość
Miłość znalazł a i owszem ale smutny w swiat se poszedł bo on stary, ona młoda za głęboka dlań ta woda

Gość gość
ona urlop sobie wziela i wyruszyla do przyjaciela tutaj lepiej niz u Boga z dala od swojego wroga ksiaze wracaj na swoje wosci ku swej milosci

Gość gość
Powrocilem po tygodniach W koszuli i starych spodniach A co oczy me ujrzalay To lecaca obok strzaly Przez hamora wystrzelone Ale w serce me chybione.

Gość gość
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Gość królewna postrzelona
królewiczu stary dziedzicu dlugo Cię tu nie było- serca mi ubyło. Czyż Ty tu przybył z listości czy dla naszej sweet miłości? Chętnie bym Cię pocałowała ale bojam,żem zbyt śmiała ;) Miło widzieć i pozdrawiać :P

Gość gość
Jam nie mlodka moj krolewiczu ale mam troche dularow w sakiefce wiec nie dumaj za dlugo nad swym losem i przydeptaj do mnie z patosem.

Gość gość
nie do rymu te wywody "rzucę się hen do wody" tak rzekł książę i wnet uczynił do powodzi się przyczynił co miasta zalała srodze

Gość królewna bez rowera
Nie "płacz" królewiczu smutny bo się z tego zrobisz butny... Otrzyj szybko rany z łez mocno wytrzyj nosek też i usmiechnij się szeroko to do tej,co śle k'tobie oko ;)

Gość gość
Królewicz rozejrzał się wkoło "kto do mnie śle to dziwne słowo z którego niewiele rozumiem być może Twej mowy nie umiem" po czem na koniak wlazł i na koniec świata polazł

Gość gość113
coś mi mówią twe bimbały, że wać panna szuka pały, czy do złego czy dobrego, poco wnikać, skoro mdłego, i choć książę się nie przyzna, żal mu kiedy jej umizgać wzbrania się chłopina, i wyczynia akrobacje, i libacje i dewiacje.

Gość królewna bez talęta ani pęsa
Zatroskana królewienka poszła rąbać se drewienka skoro nikt jej nie pożąda to se ognia podoglada. Przykro jej na serce bierze bo królewicz gadał szczerze że się ona tak zmyliła swym uczuciem wyzdradziła a on na koniku pragnie sam podążac aż se padnie. Zimnem zawiało srodze i królewnę ubodło w nodze siądzie tu sobie wygodnie aż ją łon nie przeprosi godnie :P

Gość gość  Beata
Miłości szukasz w śmietniku Zryty masz beret Wiele robisz przy tym krzyku Zryty masz beret Mówisz,że jesteś majętny Zryty masz beret Tak naprawdę jesteś stuknięty Zryty masz beret Wlazłeś kochance w krocze Zryty masz beret Żonie obciąłeś warkocze Zryty masz beret Łysa pało nie jesteś wielka Zryty masz beret Już nie zatańczysz oberka Zryty masz beret.

Gość gość113
Beatko... wstukaj swą myśl, raz jeszcze proszę, nim na swój zryty beret, nałożę intencję, z którą ja do ciebie z pytaniem grzecznie, a ty mnie szpetnie oceniasz, wyplewiasz. Bom chyba zbyt głupi, i humor mam trupi, wszak zrozumieć nie mogę, i cisnę z nałogiem pisania głupot, ale to stukot do drzwi twych nie daje spokoju, jesteś tam czy cię niema, co za ściema!

Gość gość
Gościu 113 W którym miejscu, moje zwroty nakręciły twe obroty? Wszak jestem Beata, co pod dywan nie zamiata. Radzę dla ochłody, na głowę kubeł zimnej wody.

Gość gość
ksiezna jutro wroci do rodzinnego domu :) ale nie na dlugo..

Gość gość
Książę w głowinę się podrapał po czem długo chrapał chrapał sobie i chrapał sny przy tym miał dziwne Przyśniły mu się oczy piwne (sam ma oczęta szare i uszu też ma parę) dziewczęce i niewinne i dwie rączki bardzo zwinne Które wełnę na kłębek nawijały i welon potem biały i fanfary wokół i weselny pokój ale to tylko sen mara bo nijaka z nich para on książę posażny i w swym kręgu bardzo ważny ona dzieweczka mała co dwa warkocze miała i oczy piwne i myśli dziwne o księciu, który nie dla niej przeznaczon.

Gość królewna prawie zaziębiona
skoros taki bogaty a mnie tak brak taty możemy dogadać się razem ja tobie będę obrazem będziesz mógł patrzeć do woli aż głowa cię rozboli. Za to, kochany tato, kup mi pieska oraz laptop. Bom biedna i mała ichętnie bym cos dostała. A jeśliś taki skąpy to nie rób ze mnie trąby wzywasz mnie a potem wywalasz za duzo sobie pozwalasz. Mam już zmoczone buty chcę sobie pojść na zakupy. na suche mi oddasz luby jeśli nie chcesz mojej zguby.

Gość gość113
nie z biedaka w bogatego, i nie ładnie czy dokładnie, lecz z miłości w kumatego i po troszku acz dosadnie, bo co czuje książę, zguby już nie znajdzie, choćby szukał sto lat całych, to co błysło nie zaświeci, ale spocznie... ...w sercu na dnie :P

Gość królewna w brylach
książę drogi, drogusieńki nie wylizuj mi wisienki z tortu bo to dla mnie potrzymaj, oprzyj się ładnie jam ci pociechą i usmiechem wielkim ja cię wyciągnę z tej udręki białą szmatą zasłonię lica żeby ze mną już tylko kaplica! Do grobowej będziemy się -li aż tam w niebie zagrają anieli Będę twoją, jak drzewiej bywało tylko spraw by mi serce grzało!

Gość gość
dziewka zdziwiona obrotem sprawy: bez przerwy myśli o księciu płowym pyta się księcia: przyjść mogę do cię? książę bez zwłoki na to jej odpowie:

Gość gość
Ona mlodka po 3o tce jeszcze nigdy ksiecia nie widziala wiec nie bedzie dlugo sie zastanawiala :)

Gość gość
wyobraznia ksiecia porwala

Gość gość113
książę odmłodział , i w ten tup całą swą dewiację zapodział, byle szybko byle prędko, przybyć pod księżniczki okienko.

Gość królewna bez gola
Widziały gały co brały książę stanął oniemiały. Ona przy okienku stoi on do wchodzenia sie kroi. Witaj, mój luby kochanku Wejdź, proszę, nie stój na ganku...

Gość gość
Ona stoi juz gotowa\ on zapomnial srodki wiec leci do apteki aby kupic potrzebne leki :)

Gość królewna z CZYMŚniewidaćzczym
Oj, bohatyrze srogi- za wysokie na mnie progi! po lekach ja nie nadążę ja się wolno chędożę. Zła i posmutniała ona trzęsia się jej ramiona w ryk i bek się odzywa przed onym się odkrywa. Jam jeszcze jest świeża i mała w tych sprawach niedoskonała. Choc latek mam trochę na karku umiem ja stac jeno na ganku i czekac i wyglądać bo meczu nie chcę oglądać. Ratuj me staro-młode kończyny bo się juz nie zobczymy. Bez leków do mnie zabieraj się a zaraz będzie tu raj. Słabo dzisiaj rymuję bo się słabo czuję.

Gość gość
Nic nie szkodzi moja droga ja tam rymow nie potrzebuje dla mnie mloda dziewka najwazniejsza a poetycka liryka mniejsza :)

Gość królewna ostrzy zęby
wolny wiersz... no no. co się tu dzieje :P