Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawiacie seks przy dzieciach ?

Polecane posty

Gość gość
Ale wy plytkie jestescie co wypowiedz to lepsza,zacznijcie w koncu myslec glowami a nie tym co miedzy nogami macie,badzcie normalnymi rodzicami dla swoich dzieci,dzieci to nie jest jakis dodatek do malzenstwa,a z wiekszosci wypowiedzi mozna wnioskowac,ze wlasnie tylko po to je macie.

Gość gość
dzieci są na drugim miejscu zawsze po mężu. u was mogą być na piedestale, nie obchodzi mnie to, kazdy żyje jak chce

Gość gość
Nie jestem głupią kobieciną. Tylko niestety często z racji zawodu wysłuchuję gadania, że przecież nie wiedziałam, on jest dobrym mężem czy partnerem, nigdy dziecko by nie uderzył czy molestował. Nie wierzą dzieciom glupie baby, bo przecież portki w domu muszą być. Nie mówię żeby odsuwać męża ale nie wolno wobec dzieci być nie matką a zołzą bo to niestety w przyszłości przyniesie kłopoty.

Gość gość
no i dobrze, że ufają mężom, dzieci często kłamią i zmyślają dla własnej korzyści. a temat jest o czym innym mianowicie czy uprawiamy seks przy dzieciach. powtórzę się setny raz że nie mamy z tym problemu bo dzieci z nami nie śpią, mają swoje pokoje a dla mnie najważniejszy jest mąż a dla niego ja, dzieci to dodatek do małżeństwa. jak chcecie to śpijcie z dziećmi aż uzyskają pełnoletność, wasza sprawa, wasz cyrk wasze małpy. amen