Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawiacie seks przy dzieciach ?

Polecane posty

Gość gość
up up

Gość gość
To skąd wzięłoby się rodzeństwo? z kapusty?

Gość gość
tak przy dzieciach. i co w tym złego? są za małe żeby rozumieć, pozatym jak w nocy nie śpią to ich problem a nie mój, nie jestem żadną wariatką matką polką żeby się dziecmi podczas sexu przejmować

Gość gość
No pewnie ze uprawiamy seks przy dzieciach,ustawiam cala trojke na srodku pokoju a my sie bzykamy,niech sie mlode pokolenie uczy od najwczesniejszych lat :P

Gość gość
moje śpią w pokoju obok i gdzies mam to czy słyszą czy nie, mój dom moja sprawa co w nim robie a dzieci po 22 nie mają wstepu do naszej sypialni bo ją zakluczamy. poza tym dzieci sa w wieku 2 i 4 lata to są za male zeby rozumiec co robimy, a tak z innej beczki to nie rozumiem tych ktorzy spią z dziecmi albo pozwalają rano do swojego łozka wchodzic, u nas dzieci musza pukac jak chca wejsc i to tak nie wczesniej niz 6 rano. ale jak kto nauczy tak ma

Gość gość
jednym slowem zimny wychow,my uwielbiamy gdy dzieciaki do nas rano przychodza tula sie wtedy wyglupiaja fajne to jest,czas dziecinstwa tak szybko mija dlaczego sobie odmawiac tych malych przyjemnosci? Okres kiedy dzieci nie beda przychodzic do naszego lozka szybko nadejdzie,a wtedy na pewno zatesknimy za tamtymi chwilami,dzieci to nie pieski ktore mozna sobie wytresowac,a nawet te pieski tez potrzebuja sie tulic do swoich wlascicieli,a co dopiero dzieci do rodzicow to frajda dla nich jest

Gość gość
ja bylam dzieckiem , które slyszało swoich rodziców podczas seksu . Straszne wspomnienia, dziecko nie wie co sie dzieje w takim momencie

Gość gość
oczywiście ale nie w nocy, dzieci mają zakaz przychodzenia do nas w nocy, mogą dopiero nad ranem. jak już któreś zaryczy w nocy no to idę do nich ale nigdy nie biorę do naszego łóżka tylko uciszę i idę spać. nie dałabym sobie wejść na głowę, a zimny chów naprawdę ma dużo zalet

Gość gość
a co mnie obchodzi że dziecko nie wie co się dzieje? kiedyś się dowie. dziecko nie będzie mnie terroryzować i nie będę z ich powodu chodzić na łąkę żeby uprawiać seks. jego problem że nie śpi i podsłuchuje rodziców, jakby mi przyszło w nocy pukać czy coś to jeszcze opieprz by dostało że nie śpi na szczęście nasze dzieci w nocy śpią a nie podsłuchują nas. rozczulacie się za bardzo nad dziecmi, ta co pisze że słyszała seks rodziców to trza było głowę poduszką nakryć i spać a nie udajesz teraz że traumę masz

Gość gość
Biedne te twoje dzieci :(

Gość gość
nie popłacz się, nad dziećmi z biduli też tak rozpaczasz? śmieszne

Gość gość
Nigdy nie spałabym z dzieckiem w jednym łózku. Do spania to ja mam męża a nie dziecko. Córka spała z nami w pokoju do 3 m-cy. Potem została przeniesiona do starszej siostry do pokoju

Gość gość
Spia z dzieckiem do 5 roku i dziwia sie pozniej ze maz ma kochanke

Gość gość
Nasz syn też nigdy z nami nie spał. To byłoby chore. Od samego początku mial swoje łóżeczko w swoim pokoiku. Ale jak miał 2 lata to trafiłam na 3 tygodnie do szpitala i moja siostra wzięła go do swojego łóżka. Potem jak wróciłam to przez 2 tygodnie się męczyliśmy bo przychodzil w środku nocy i wymuszał spanie z nami. Po kilkunastu dniach odsyłania go do jego pokoju sie skończyło.

Gość gość
A my lubimy z dziecmi spac ktos juz dobrze tu napisal,ze dzieci szybko dorastaja,my bedziemy razem zawsze a dzieci z gniazdka szybciutko wyleca....A jesli chodzi o sam temat to czy seks uprawia sie tylko w lozku?

Gość gość
to przez 2 tygodnie się męczyliśmy No meczarnie straszne przezyliscie nic tylko wspolczuc

Gość gość
ja nie będę się chować po kątach żeby tylko dzieciak nie słyszał, od tego mam sypialnię i mogę tam robic co chcę i jak głosno chce, dzieci nie mają wstępu jak rodzice się kochaja to chyba normalne. mąż jest dla mnie najważniejszy bo dzieci kiedyś z gniazda wylecą a mąż zostanie do końca więc nie mam zamiaru zaniedbywać relacji z mężem dla małych nierozumnych dzieci

Gość gość
Niby nie ale kiedy to robicie jezeli nawet nocy nie macie tylko dla siebie.

Gość gość
tak męczyliśmy się. czego nie rozumiesz? przyłaził i ryczał wymuszając tym spanie z nami, dobre dwa tygodnie musiałam go na zmianę wynosić do jego pokoju i czekać aż zaśnie, już nawet te metody z zostawianiem na ileś tam minut do wypłakania i zamykania sypialni na klucz nic nie dawały ale o dziwo po tygodniu już było coraz lepiej aż wszystko wróciło do rytmu i zaczął przesypiac całą noc spokojnie u siebie

Gość gość
noc mamy dla siebie, nie umiesz czytać? dzieci śpią w sowim pokoju a my zamykamy sypialnie i nikt nie ma wstępu.

Gość gość
Chodzilo mi o goscia z 19.12

Gość gość
ojp jaka idiotka. dlatego niektóre laski nie powinny miec dzieci

Gość gość
my uprawiamy seks, a za ścianą śpi 3 miesięczne dziecko. nikomu nic nie przeszkadza, zawsze jakoś idzie zorganizować czas, od maleńkości nie spało z nami bo nie uznaję takiego czegoś, sypialnia jest moja i męża, dziecko w przyszłości będzie musiało prosić o pozwolenie czy może do niej wejść. takie miejsce trzeba mieć, wolne od dzieci. nasze pożycie jest bardzo udane, polecam każdemu przyzwyvzajać od noworodka spać w swoim łóżeczku i pokoju potem nie będziecie płakać że dziecko wymusza spanie z wami

Gość gość
Wiesz co my z mężem się kochamy i nawet seks uprawiamy. Musiałabym być jednak su/ka bez serca żeby dziecka do sypialni nie wpuścić.

Gość gość
to ty tak uważasz, u nas są ustalone zasady i dzieci wiedzą że drzwi do sypialni są przekluczone i nie wolno im tam wchodzić nawet w dzień. dzięki temu mam udany seks z mężem, czystą sypialnię i dzieci nauczone zasad. oczywiście jak płacza w nocy to ide uspokoic ale w ich pokoju, do naszego nigdy ich nie zabieram choćby sie zaryczały czy zastawiały nogami i rekami nie wpuszczam do nas. w koncu zasypiaja u siebie i jest ok. nie widze w tym nic bez serca czy uczuc, nie jara mnie dziecko w sypialnianym lozku pomiedzy mama i tata, to takie dziwne nie pasuje do obrazu malzenstwa. dzieci są na drugim mijescu po mezu i zawsze tak bedzie. moj maz uwaza tak samo

Gość gość
W takim razie Ci współczuję. Jesteś z tych matek które pozwoliłyby na molestowanie dziecka byle chlopa zatrzymać. Smutne to.

Gość gość
W takim razie Ci współczuję. Jesteś z tych matek które pozwoliłyby na molestowanie dziecka byle chlopa zatrzymać. Smutne to. xxxxxxxxxxx najbardziej debilna wypowiedz w tym watku. Puknij sie w czerep glupia dupo.

Gość gość
gość 21:07 popieram. jakaś idiotka tu pisze o molestowaniu, chyba podejrzewa każdego osobnika płci męskiej w tym swojego męża, chora baba. nie ma sensu dyskutować z zakochaną w dzieciarach kobieciną, nie chciałabym tylko żeby twoje niewychowane dzieci miały kiedykolwiek styczność z moja rodziną

Gość gość
o ja prdl.. krzyki, jeki, stekania, ORGAZMY... o-r-g-a-z-m-y??? kuzwa jak zyje zaden facet nie dal mi orgazmu podczas stosunku - podczas minety czy pieszczenia owszem podczas stosunku nigdy. Drogie panie czy te wasze orgazmy to tak naprawde sie dzieja gdy was mezowie / partnerzy penetruja czy tylko podczas gierek oralno - dotykalnych?