Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spac z nim?

Polecane posty

Gość gość

wieczorem przyjedzie do mnie przyjaciel, dlugo sie znamy, musze go przenocowac. niestetm mam 1 duze lozko w malym pokoju, gzie sama spie, bo wynajmuje ten pokoj. czy mozemy spac razem? czy to nie jest dobry pomysl, bo wiem, ze mu sie podobam, nie chce go prowokowac.

Gość gość
Śpiiij! A jak! A co mu będziesz żałować? I sobie samej. To nie mydło, nie wymydli się a może być całkiem fajnie. Zobaczysz, będzie Ci wdzięczny jak nikt!

Gość gość
Młoda kobieta miała poważny wypadek samochodowy. Lekarze uratowali jej życie, ale nie dali rady ocalić jej skóry uszkodzonej przez ogień. Jej twarz wyglądała paskudnie. Jedynym ratunkiem był przeszczep. Ponieważ żona była cala poparzona, skórę musiał ofiarować ktoś inny. Dawcą został jej mąż, który oddał jej skórę z własnej pupy. Operacja się udała, kobieta wyglądała tak pięknie jak dawniej. Jednak świadoma poświęcenia własnego męża mówi pewnego dnia: - Kochanie, jestem ci tak wdzięczna, czy jest coś, co mogłabym dla ciebie zrobić? - Nie, już czuję się wynagrodzony. - W jakim sensie? - Wyobraź sobie dziką satysfakcję, jaką czuję za każdym razem, kiedy twoja matka całuje cię w policzek.

Gość gość
Spij i bzykaj sie siorbaj palke itp. Jak ci juz cyce na pepek opadna to ci tylko parowka zostanie:-)