Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionamlodazona

Moj maz nie chce zajmowac sie dziecmi

Polecane posty

Gość gość
Oby tylko chciał przeczytać i nie śmiał sie z tego twierdząc,ze to jakies bzdury.

Gość gość
Jak ktoś nie widzi ,ze cos robi źle,lekceważy prośby innych to raczej marna szansa aby przeczytał książkę.Siegniecie w takiej sytuacji po książkę oznaczałoby ,ze widzi swoje złe zachowanie.Jednak trzeba próbować,szkoda tylko,ze mężczyźni nie sa tak wyrozumiali dla swoich kobiet.

Gość gość
gość dziś Co to znaczy,ze wykorzystujesz męża i mówisz córce idź do taty,to żadne wykorzystywanie ,to normalne i nie masz co pisac ,ze to nieładnie.Jednak z tego wynika,ze mąż robi mało. Wlasnie, ze robi duzo. Tzn powiedzmy ze duzo. Duzo w miarę jego możliwości. Moj maz pracuje do 23 ale ma przerwe miedzy 15 a 17. No i wtedy chciałby sobie chwile odsapnąć pewnie. Ale ja tez. Ja pracuje od 7-16. Także maz przygotowuje mała do przedszkola, śniadania, ubieranie itp. W każdym bądź razie stara sie robić przy córce wszystko co trzeba przy niej zrobic plus ekstra. Chodzi mi o to ze czasem ja sobie klapne corka mnie prosi o zabawę a ja ją odsyłam z premedytacja "bo mi sie nie chce". Nie wiem czy sie dobrze wyraziłam. Późno juz :P a ja rano do pracy ;(

Gość gość
A ja nie jestem taka wyrozumiała,kobieta tyra a facet sobie ma dorastać tak?Co innego gdyby chodziło o to,ze ma problemy natury psychicznej,gdyby to były pierwsze dni a to juz trwa.Kobieta tez musi dorosnąć i zmierzyć sie z tym,ze ma dziecko,jednak jak bedzie sie zachowywać jak mężczyzna to jest zła matka a facet jest po prostu biedny.Rozumiem ,ze moze byc zmęczony,zapracowany i nawet zły,nie radzić sobie ale pomagać trzeba.To sa bliźniaki wiec pracy jest mnóstwo.Wiem,ze inaczej to sobie wyobrażał ale dzieci nie znikną,sa tu i teraz.Rozumiem,ze można byc tak złym i wkurzonym,ze ma sie dosyc swoich dzieci ale gdzies w środku czuje sie odpowiedzialność.Mam nadzieje,ze to sie zmieni jednak to smutne ze teraz jest jak jest.Zycze ci aby wszystko sie ułożyło.

Gość gość
Alez dbam o siebie, staram sie takze miec czas dla siebie. On nie jest takim lenie, poniewaz w dni gdy jest w domu, ugotuje, posprzata itd wszystko,tylko zeby nic przy dzieciach nie robic. a po pracy ,fakt tez pozmywa,czy uszykuje kolacje, nie gonie go do sprzatania czy robienia zakupow bo to ja sobie w dzien zrobie, najbardziej mecza dzieci, i chcialabym,zeby wzial je, ponosil, nakarmial umyl,polozyl spac, wyreczyl mnie .. dla mnie to byloby duzo. moze kupie mu ta książke..hmm