Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy najlepiej kupić odzież i obuwie zimowe?

Polecane posty

Gość gość

O jakiej porze najlepiej kupić zimowe buty i odzież bo niby latową porą są wyprzedaże taniej sie kupi niż w zime.

Gość gość
Na pewno po zimie na wyprzedażach posezonowych. W niektórych sklepach zaczynają się już po świętach Bożego Narodzenia.

Gość gość
to fakt, ja np. w lipcu kupuje sobie na wyprzedażach ciuchy w których będę chodzić w kolejne lato. Nie wszystko tak od razu wychodzi z mody, zwłaszcza takie rzeczy jak szorty czy gładkie koszulki.

Gość gość
Ja na wyprzedażach kupuje tez dodatki na zimę takie jak np. czapki, szaliki itp. w tym roku fajne rzeczy udało mi się znaleźć w tym sklepie internetowym https://kamea.pl/. są całkiem eleganckie te czapki, nawet do płaszczyka pasują a poza tym bardzo ciepłe.

Gość gość
Firm Kamea to bardzo dobra Polska firma. Zawsze co roku kupuję u nich jakiś bardzo ładny komplecik - czapka, szalik lub komin. W lato lub na wiosnę bardzo fajne promocje.

Gość gość

Najlepiej zanim zrobi się zimno. Potem wszyscy rzucą się na ostatnią chwilę. Jeżeli poszukujecie odpowiedniej czapki zimowej to skontaktujcie się z www.pawonex.pl mają ciekawą ofertę i niezłe ceny.