Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie że facet powinien umieć zabić?

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie aby facet umiał i miał odwagę zabijać? Imponuje wam to? Czułybyście się dumne? Śmiałybyście się z ofiary i podniecalaby was krew?

Gość gość
Wkrótce w Trójmieście będą produkowane samochody BMW ze szklanymi drzwiami. Dlaczego? - Żeby było widać cały dres.

Załóż ten temat przed Wigilią :D . Przy karpiu będzie popularny :D . x brokeninside87: pogięło Cię ??? Chyba pomyliłaś monogamistę za macho :D :D :D . Po co monogamista ma zabijać ścierwo, gdy wkoło chce go pocieszyć, całe stado kobiet. Sama nie chciałabyś monogamisty ? Nawet lekko używanego ? :D :D :D .

1. ścierwo to urodziło monogamistę. 2. jak całe stado kobiet? mono jest ograniczonym, tępym psem jednej 3. jest w stanie zabić kobietę z potrzebami, wspaniałą kobietę, która śmiała dostrzec jego wadę.

Sama nie chciałabyś monogamisty ? Nawet lekko używanego x nie interesują mnie zapatrzone w siebie małe chuje, które są w stanie zabić kobietę, która ma większe potrzeby niż mały chuj

...nie interesują mnie zapatrzone w siebie małe ch*je, które są w stanie zabić kobietę, która ma większe potrzeby niż mały ch*j... To po co o takich piszesz? x Baba, która wiąże się z jednym facetem i daje wielu to ścierwo. Jak ma taką potrzebę, to niech idzie do burdelu pracować, albo na zawsze zostanie "szczęśliwą singielką". x Tak, monogamista jest ograniczonym, tępym psem jednej i takiej suki sobie szuka. We dwoje są szczęśliwi, a wyemancypowane k.rwiszcza im zazdroszczą.

misio, zamknij pysk mono: osoba, która nie jest w stanie spełnić potrzeb UKOCHANEJ osoby, a kłamie, że może. kurwiszcze = Twoja matka

Gość gość
umieć zabić? a po co? nie żyjemy w buszu i troglodyci mi nie imponują! jak tylko widzę że facet ma sadystyczne skłonności to uciekam gdzie pieprz rośnie!

Baba, która wiąże się z jednym facetem i daje wielu to ścierwo. x nie to cudowna polikobieta, do pięt jej nie dorastasz. zawistne małe misio;)

Gość gość
najzabawniejsze są historyjki ciulów zastanawiających się z jakiego powodu doszło do zdrady nie widząc w tym własnej winy jedyną radą jakiej można im udzielić będzie - zabijcie się

każdy mono może zabić, bo dla nich kult ich narządów to świętość, więc ja od takich trzymam się z dala. seks to zabawa, przytulanki i całuski też, a oni seks z kimś innym traktują jak bluźnierstwo swojem bogu, którego mają w kroczu. psychopaci.

brokeninside87 teraz zrozumiałem dlaczego uważają cie za niezrównoważona psychicznie frustratkę.

brokeninside87 teraz zrozumiałem dlaczego uważają cie za niezrównoważona psychicznie frustratkę. x bo mówię prawdę;)

...bo mówię prawdę... To, co mówisz nie ma nic wspólnego z prawdą, ani sensem. x Ty mówisz WYŁĄCZNIE PO TO, ŻEBY MÓWIĆ. x To taka wyśmiewana cecha niemądrych kobiet. Szkoda, że czasami nie pozwolisz sobie pomyśleć, zanim się odezwiesz :( .

Gość gość
Broken ma racje bo faceci z natury saa pologamistami,jak jest monogamista to cos z nim nie tak.

Gość gość
broken powinna czym prędzej odwiedzić psychiatrę, a nie pisać na forum.

...broken powinna czym prędzej odwiedzić psychiatrę, a nie pisać na forum.... A skąd wiesz, z jakiego Zakładu brokeninside87 w tej chwili pisze ? :D :D :D . Pewnie psychiatra, będzie jutro na obchodzie :D :D :D .