Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie MOJ FACET UKRYWA PRZEDE MNA ILE MA DŁUGÓW KTO SIE ZNA NA KREDYTACH

Polecane posty

Gość gość

moj facet mial 22 lata jak zaczal pracowac i wtedy zaczely s ie dlugi...dostal kilka kart kredytowych i pobieral z nich kase kiedy chcial i potrzebowal ..ciagle oklamywal mnie ze ma nad tym kontrole..i teraz ma juz 3o lat i dalej splaca te karty kredytowe...czy to mozliwe..?a przeciez wzial wtedy z nich 3 tysiace..tak mi mowil...jak to mozliwe ze splaca nadal te karty skoro je zamknął i zlikwidowal.tlumaczy sie ze splaca malusienkie kwoty po 50 zl miesiecznie i dlatego tyle lat...czy to mozliwe??kto sie zna?blagam...on ciagle klamie..a rok temu dzwonila baba z banku do niego i slyszalam jak darl sie do niej ze wplacil i dziwne ze nie wplynelo..czy to mozliwe ze z banku az dzwonia za nim ??kiedys ptzyszla windykacja tez do niego ale mowil ze to normalne bo sie spoznil z wplaceniem rat za kredyt...blagam kto sie zna na kartach takich?czy mozliwe zeby tyle lat splacac to?

Gość gość
nie badz z nim

Gość gość
W takiej sprawie skontaktowała bym się z specjalistą ponieważ przez forum ciężko będzie Ci dobrze poradzić. Sprawdz może http://www.eurekafinanse.pl/, mi pomogli jeśli chodzi o windykacje więc mają widze na ten temat :)

Gość gość
nie twoje długi po co jesteś z takim palantem ? chcesz spłacać jego długi ?

Gość gość
chyba lepiej gdy twój facet ma długi niż krótki