Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Szukam bogatego i przystojnego męża

Polecane posty

Gość gość
fiku, lubię Cię :) Fajna jesteś. Tylko trochę marnujesz się na kafeterii, bo widać że jesteś bystra i inteligentna (to na serio, nie ironia)

Gość gość
Ktoś tu jest o Ciebie zazdrosny. Chyba jednak nie będzie biorcy, co nie zmienia faktu, że nadal mi imponujesz. :)

Gość gość
Co prawda podobno spełniam wymagania, tyko że ja nie szukam. Z "biorę" żartowałem, ale tylko z tym. "Jestem aspołeczna, nieśmiała, wredna i uszczypliwa." Opis jest niesamowity. :) Też zastanawiam się, co taka perełka robi na tym forum - nie wierzę, byś nie miała powodzenia.

Czarny kocie, przecież pisałam, że jestem nieśmiała i aspołeczna, potwierdzasz tylko moje słowa ;) xxxx Niedowiarek ;) Wszyscy marzą o brzyduli, bojącej się własnego cienia 🖐️

Gość gość
O takiej brzyduli? wszyscy :) , ale w brzydulę też nie wierzę. Jesteś introwertyczką?

Tak, jestem introwertyczką. W stopniu nie zakrawającym o skrajność, ale pozwalającym jednoznacznie stwierdzić, że nią jestem :)

Gość gość
ona inteligentana? jej tematy potwierdzaja raczej glupote zyciowa i brak inteligencji

Gość gość
Tak, właśnie Ona. Kilka razy miałem przyjemność zamienić zdanie z fiku mikuuu. Co prawda jestem tu od niedawna, nie wszystkie tematy znam, ale to co zobaczyłem wystarczy mi, by stwierdzić, że jest to jedna z ciekawszych , inteligentniejszych kobiet na tym forum - takie Panie przywracają mi nadzieję. :) x Znikam stąd - troszkę odbiegam od tematu. Cześć. :)

Gość fiku mikuuu
Mężu, gdzie jesteś? jestem spłukana :)