Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzą mnie faceci w klapkach japonkach. Fuj

Polecane posty

Gość gość
to zrozumiałe, kojarzą się z pedofilami

Gość gość
co cie brzydzi?

Gość gość
Japonki są fajne męskie stopy tak sexy w nich wyglądają ;] :cool:

Gość gość
Mnie to rozwala jak widzę w tłumie 100 facetów że aż 65 jest w japonkach, wstyd, żenada i obciach na maxa. Myślą że są męscy a ja wiem tylko to że to panienki na wybiegu. Że też im kobiety ich o tym nie powiedzą? Chyba że mają na myśli: tak to mój ciamajda a ty się wypchaj hahaha.

Gość gość
Co to za pierdoly? Ktory to chodzi w japonkach i se mysli ze jest maczo bo ma japonki na stopach. To jakies pierdoly wypierdziane przez popierdziana panienke:-) idze idze chyba cie cycki bolom.

hehehe :D ale temat glupi... ja niby nie mam japonek, ale kurde jak goraco jest to w sumie w czym problem ze ludzie w sandalach chodza... ?

Gość gość
sandały a japonki to jest różnica, nic nie mam do faceta w sandałach ale japonki to obciach.

Gość gość
Prawda. A jeszcze do skarpetek jak ma takie wcięte przy kciuku to mistrzostwo świata. Byliśmy w lipcu w Jastarni i jeszcze mam to przed oczyma. Nie lepiej normalne sportowe sandały? te mi się podobają http://www.cerrotorre24.pl/product-pol-4966-Sandaly-meskie-trekkingowe-GRIZZLY-Borneo-.html prawdopodobnie zakupię mężowi jak nam zostanie po spłacie raty. A frank na szczęście spada teraz. Tylko jeszcze warunkiem są zadbane paznokcie u stóp.

Gość gość
A mnie nie. Nie uwazam by to bylo cos dziwnego ze facet ma japonki. Nigdy nie uwazalam ze to niemęskie. Ale widocznie inne pokolenie i szerokość geograficzna. Matko jak was czytam to tak bardzo dziekuje ze pochodze z dużego miasta i nie mam takich problemow jak wy

Gość gość
japonki u faceta są seksi - chciałabym żeby mój nosił ale nie chce... kupił sandały i muszę pilnować żeby skarpetek do nich nie ubierał ;/ ale i tak skubaniec do prowadzenia samochodu czasem zakłada, przed wyjściem zmuszam go żeby je ściągnął - ale auto prowadzi ze skarpetkami często. Dodatkowo ma rozmiar stopy 47-48 i ciężko o jakiekolwiek buty takie w miarę, dla niego te sandały też nie porażają urokiem... Jedyne były dekatlonie, jak w ecco zapytaliśmy o jeden model to nam babka z automatu powiedziała że nie ma żadnego modelu w tym rozmiarku ;/