Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobiłam coś chamskiego...

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka była z chłopakiem jakiś czas temu, ten chłopak z nia zerwał, dwa dni po rozstaniu spał u niej inny chłopak-ona myślała, że coś z tego będzie, ale nie wyszło i problem w tym, że jej były się o tym dowiedział i męczył mnie, żebym powiedziała kto u niej spał, że nie powie nikomu..no i mnie przekabacił i mu powiedziałam, a przekabacił mnie mówiąc tym, że moja koleżanka nie jest taka święta jak mi się wydaje, że dawno mnie obgaduje za moimi plecami( od innych osób też to słyszałam)ale nigdy nie chcialam w to wierzyć, a problem w tym, że ona się teraz o tym dowiedziała, że jej były o tym wie, że ktoś u niej spał, a ja strasznie źle się z tym czuję, mam ogromne wyrzuty sumienia, że zrobiłam coś za jej plecami..jak myślicie powinnam jej powiedzieć, że to ja mu o tym powiedziałam?

Gość gość
Prześpij się z nim i po kłopocie :P

Gość gość
No weźcie..

Gość gość
Nie zrobię tego przyjaciółce, zresztą sex oralny i tak już był, nie bez przyczyny tak wypaplałam :-O

Gość gość
Głupi podszyw :o

Gość gość
Już nic nikomu nie mów, przestań kłapać ozorem

Gość gość
A ona miala prawo cie obgadywac? Jak Kuba Bogu taki Bóg Kubie...

Gość gość
Jak chlopak z nia zerwal to co go teraz obchodzi z kim ona spi ? Moze sobie spac z kim tylko zechce i bardzo dobrze robi, facetow jest wielu i duzo lepsi .

Gość gość
Mogla sobie przyprowadzic juz w pierwszy wieczor faceta , po co czekala 2 dni ? jak zerwal to niech spada i tyle ;)