Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 domisiamisia

dieta wolumeryczna

Polecane posty

Go艣膰 domisiamisia

hej od jutra zaczynam diete wolumeryczn膮 mam nadzieje ze tutaj na forum znajdzie sie ktos kto zechce do mnie do艂膮czy膰 mam 25 lat i dwa porody za sob膮 kt贸re w znacznej mierze przyczyni艂y si臋 do mojej obecnej wagi. w tym momencie waga wskazuje ok 75-76kg. marzy mi si臋 aby osi膮gn膮膰 wage 55 kg wiem du偶o pracy przedemn膮 ale moze znjdzie sie ktos kto zawe藕mnie si臋 r贸wnie bardzo jak ja i dotrzyma mi towarzystwa:-).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A co to za dieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
nikt nie do艂膮czy a wiec bede pisac sama la siebie ot co... tak wiec waga dzisiaj 75 kg wiec zaczynamy.... 艣niadanie kawa z mlekiem 50 gram serek wiejski naturalny z posiekanym pomidorem i rzodkiewk膮 drugie 艣niadanie kawa owoce(brzoskwinia kilka winogron nektarynka) pokrojone wymieszane z po艂ow膮 jogurtu naturalnego obiad zupa kalafiorowa zobaczymy jak to bedzie do ko艅ca dnia narazie nie jest 藕le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obstawcie, po ilu dniach kolejna ze s艂omianym zapa艂em wymieknie. Po co zakladasz taki w膮tek? Po prostu wex sie do pracy, odchudzaj, a nie tu pamietniki snujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li ci przeszkadza to co pisze to nieczytaj bucu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
no i by艂abym z siebie dumna gdyby nie fakt 偶e po jednym dniu diety i 膰wiczeniach nast臋pnego dnia na wadze pokaza艂o dwa kg wi臋cej no szok normalnie i w zwiazku z tym postanawiam ze do soboty wage bede omijala szerokim lukiem aby sie nie dolowa膰. w czoraj na kolacje kawa艂ek arbuza rower stacjonarny 30 min. dzisiaj 膰wiczy艂am z chodakowska ha wytrwa艂am 15 min i padam ale dobre i to dzie艅 d艂ugi wiec jeszcze po膰wicze.do艂膮czy kto艣???.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIE CHCESZ NAPISAC CO TO ZA DIETA , NA CZYM POLEGA TO JAK MAMY SIE DOLACZYC>?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A JUZ WIEM O TO ZA DIETA, BEZNADZIEJNA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
pewnie tak beznadziejna jak twoja figura. ja bynajmniej ruszy艂am d**e i wzie艂am si臋 do roboty. a wi臋c tak obiadek talerz zupy pomidowrowej podwieczorek jaki艣 owoc kolacja godz 18 sur贸wka z peki艅skiej marchwi i pomidora 膰wiczonka jeszcze nie wiem jakie ale bed膮 wieczorkiem napisze na co si臋 zdecydowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu, po co Ty chcesz dolaczac. Autorka i tak odpadnie po gora trzech dniach. No do tygodnia. Takich spowiadajacych sie grubasek to byly juz tu miliony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja waga to 62 kg a wzrost 170 , szukam diety dla mamy ktora ma tylko 4 kg nadwagi, wie zajmij sie swoja figura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
no tak troche zmian podwieczorek godz 17 kilka malutkich ziemiak贸w gotowanych w mundurkach. zaliczy艂am te偶 dzisiaj ju偶 膰w ewy chodakowskiej no tylko 20 minut ale jak na pierwszy raz jestem z siebie dumna. jeszcze wieczorem rowerek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
a jednak nikt si臋 nie przy艂膮czy a ja w brew opini jednego z go艣ci dalej si臋 trzymam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domisiamisia
74,200 :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem juz tydzien na dukanie i daje rade, trzymam kciuki :)

Udost臋pnij ten post