Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12300

Moja historia

Polecane posty

Gość gość12300

Witam. Poznalam rok temu kolege,ktory po jakims czasie zaczal delikatnie mnie podrywac. Nie zwracalam na to uwagi , traktowalam go tylko jako kolege. Po jakims czasie I ja zaczelam z nim flirtowac(ostatnie 3 miesiace). On bardzo sie staral,bardzo zabiegal. Rzadko kiedy facet pokazuje,ze az tak mu zalezy. Wiedzialam,ze wlasnie takiemu mezczyznie warto dac szanse. Nie jestem jakas naiwna,ale po nim naprawde bylo widac,ze na mnie zalezy,ze chce byc ze mna.Choc wogole nie jest w mym typie,nie jest przystojny,ale to jaki jest bylo najlepsze. I wlasnie od jakis 2 tyg nasz kontakt oslabl. Tak szalal za mna,a z dnia na dzien przestal do mnie pisac,dzwonic. Dodam,ze obecnie jest za granica. Twierdzi,ze ostatnio ma spory problem, niechce z nikim gadac,ze mnie nie olal. Oraz ,ze teskni I niewie co ma robic. Jakos nie chce mi sie w to wierzyc,tak szalal,a teraz sie nie odzywa? Cos tam napisze raz na dwa dni . Szczerze mowiac jestem w szoku,co jak co wiem jacy sa mezczyzni jak potrafia krecic,ale I wiem jak sie zachowuja kiedy im zalezy. A po Nim byli widac,ze bardzo zalezy,po tym co mowil,jak to okazywal. I jestem bardzo zdziwiona obrotem sprawy. Nie jestesmy w zwiazku tylko znajomymi I zapowiadalo sie na cos wiecej. Nawet mi zaproponowal przyjazd do niego. I teraz kompletnie niewiem dlaczego tak mnie potraktowal-czy rzeczywiscie olal? Z mojej strony,nie zrobilam nic czego nie powinnam. Wczesniej bardzo zabiegal o kontakt,szalal,zebym tylko sie odezwala,a teraz cisza. Ja nie mecze go tel,ani smsami nie narzucam sie. Czekam. Jestem wkurzona,zaskoczona I cholernie mi przykro. Co o tym myslicie? Olal? Czy jednak mu zalezy,ale ma chwilowe problemy? Jak interpretowac jego slowa-tesknie,ale niewiem co robic? Widac tak ogolnie,ze cos go tam trapi ostatnio. Dodam,ze jest starszy odemnie o 7lat. Ja troche po 20 r.z.

Gość gość
moze mu przeszlo

Gość gość00123
Niewiem. Powiedzial,ze wraca do polski bo za mna teskni. Juz zglupialam-calkowicie niewiem o co mu chodzi.

Gość gość12300
A to wyglada tak jakby mnie olewal.

Gość gość
może przeleciał tam jakąś i ma moralniaka?

Gość gość
Jeśli dalej utrzymuje z Tobą kontakt, mimo tego że słaby to mu powinno zależeć. Mam tak samo- jeśli trapią mnie problemy odcinam się od ludzi. Bądź dobrej myśli