Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję się przekwalifikować

Polecane posty

Gość gość

Witam, skończyłam studia humanistyczne (licencjackie) i pragnę się przekwalifikować. Na jaki kierunek powinnam pójść, by mieć później dobrą pracę?

Gość gość
medycyna

Gość gość
Akurat na medycynę nie mogę już pójść, za stara jestem na 6-letnie studia. Chodzi mi raczej o jakieś sensowne magisterskie uzupełniające, które mogłabym podjąć po humanistycznym licencjacie.

Gość gość
Jakieś propozycje? :)

Gość gość
co powiesz na placki na kolacje?

Gość gość
handel zagraniczny, specjaliazacja : irlandia oraz wielka brytania

Gość gość
Dobry pomysł. Czyżbyś był z tej branży? :)

Gość gość
bylam, wrocilam do polski, i niedlugo znowu zamierzam wrocic na wyspy bo tu bieda

Gość gość
Rozumiem. Szukam właśnie kierunku, po którym miałabym dobrą pracę, ale jako osoba o umyśle humanistycznym (jestem absolwentką historii) nie mam zbyt wielkich możliwości. Poszłabym na polibudę bądź uczelnię o profilu ekonomicznym, ale nie wiem, czy sobie poradzę z matematyką.

Gość gość
W Anglii tez 'kolorowo' już nie jest Ja ostatni raz szukałam pracy 6 lat temu i było cieżko a teraz jest jeszcze gorzej :/

Gość gość
ale jest inne zycie, inni ludzie, menatlnosc. w polsce kazdy sobie nawzajem klody rzuca pod nogi. nic tu nie moge zalatwic a w urzedach to juz w ogole. mam studia, studium, kursy i co? g****wno....

Gość gość
Słyszałam, że w UK jest teraz kiepsko, dlatego jak coś będę uderzać do pracy gdzieś indziej. Tata ma znajomych w Austrii, którzy mogliby mi załatwić pracę, ale muszę najpierw dobrze opanować niemiecki.

Witam! Dobrym sposobem na przekwalifikowanie będą niewątpliwie studia podyplomowe. Zdobycie dyplomu takich studiów daje szansę na zdobycie specjalistycznej wiedzy w wąskim zakresie i jednocześnie podnosi dotychczasowy poziom wykształcenia. Dlatego też zapraszam do zapoznania się z ofertą studiów podyplomowych na uczelniach pod flagą Wyższych Szkół Bankowych. Studia można podjąć na wielu interesujących kierunkach i w kilku dogodnych lokalizacjach, m.in. we Wrocławiu, Gdańsku czy Poznaniu. Szczegółowa lista dostępnych kierunków (są jeszcze wolne miejsca) dostępna jest na naszej stronie internetowej, gdzie zapraszam. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB