Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwonek35

20 kg mniej do 19 IX

Polecane posty

Gość dzwonek35

zaczynam swoją walkę z nadprogramowymi kg od diety kopenhaskiej dla większej motywacji 2 tyg szybką zlecą a potem 1200 kal do zgubienia reszty kilogramów. DZIEŃ 1+8 (poniedziałek) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 (wtorek) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 (środa) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 (czwartek) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 (piątek) Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną – sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 (sobota) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 (niedziela) Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic Chuda ryba – dorsz lub pstrąg Gruby plaster – 10 dkg wędlina musi być chuda Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie.

Gość dzwonczek35
dzień 1 nie było aż tak źle wiem, że pierwszy dzień jest najłatwiejszy, nawet nie byłam za bardzo głodna, ćwiczyłam 75 min na orbim

Gość gość
mi tam się nie podoba dieta kopenhaska. Wg mnie dieta bez śniadania nie może przynieść nic dobrego. Efekt jojo gwarantowany. Jeśli już to dieta ryżowa brzmi ok, na chudzianka.pl/jak-skutecznie-i-szybko-schudnac-10-kg jest jej opis. Bardzo przypadła mi do gustu bo nie mam czasu na zabawy w gotowanie, a ona wiele nie wymaga. Dużo ćwiczysz? Ruch jest bardzo ważny. Ogólnie to życzę powodzenia, an pewno się uda ;)

Gość Ewellkka
Trzymam kciuki. Ja zamawiam sobie gotową Pyszną Dietę i jest super, juz ponad miesiąc na niej jestem.