Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystarczy napisać cześć do dowolnej grubej kobiety a ona od razu daje ci numer

Polecane posty

Gość gość

dramat :D nikt nie chce grubych kobiet ...

Gość gość
Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, ubieram się i jadę do domu".

gruba czy brzydka kobieta to zawsze kobieta nikt nie będzie super szczęśliwy po samym cześć. Nie ma łatwiejszych ludzi po prostu każdy ma swoje oczekiwania. Osoby z kompleksami zazwyczaj mają dużo zahamowań jak i odwrotnie

Gość gość
Grubych (i łysych) facetów jest więcej niż grubych kobiet. Polacy masowo hodują piłki :-)

Gość gość
z grubym wystarczy zamienić dwa zdania służbowo a ten od razu chce się oświadczać dając do zrozumienia między wierszami ze jest wolny i nie ma żony a jego by juz ożenili.... wstyd....żenada....dno

Ciekawe rzeczy piszecie :( . Ja nie jestem ani młody, ani piękny, za to posiadam pewną nadwagę. Jakoś nie daję swojego numeru tel. każdej kobiecie. Ostatni raz odmówiłem jakieś 2 tygodnie temu. Owszem, przyjemnie rozmawia mi się z młodymi, ładnymi dziewczynami :) . Myślę, że im też, bo wracają pogadać sobie znowu :) :) :) . W zeszłym roku, piękna (bardzo :) ) studentka, pogadała sobie ze mną, a potem wróciła z bombonierką Toffifee. Pierwszy raz w życiu dostałem czekoladki od kobiety :) . Były przesłodkie :D :D :D . Opakowanie z nich, mam do dzisiaj i zawsze uśmiecham się na jego widok :) :) :) .

Gość gość
misio może ty nie jesteś kawalerem na wydaniu :)

Kawalerem nie jestem :) , na wydaniu też nie :) . Ale budzę się sam, dlatego miłe jest mi damskie towarzystwo :) . Gdy byłem nastawiony na spotkania, to zapraszałem takie "rozmawiające" dziewczyny do kina i... byłem na bieżąco, z kinowymi nowościami :D :D :D .