Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaśka86

Dobry fryzjer w Bytomiu

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem dotyczącym dobrego, sprawdzonego i nie drogiego fryzjera w Bytomiu. Czytałam już wątek na ten temat, ale :/ niestety wiele nie doczytałam. Więc postanowiłam założyć nowy wątek, odświeżyć, bo być może pojawił się ktoś warty zainteresowania. Interesuje mnie ścięcie włosów długich ( do połowy pleców) za ramiona + 5-10 cm oraz pasemka lub baleyage Proszę o pomoc, gdyż do fryzjerów nie mam zaufania, a niedługo szykuje mi się impreza chrzciny oraz wesele :) nie moje :D :D Czasu coraz mniej a dalej nie wiem na kogo się zdecydować. Cokolwiek z włosami, prócz ścięcia, będę robić pierwszy raz w życiu, więc tym bardziej chciałabym aby poprawnie one wyglądały. Ma któraś z Was jakieś doświadczenie ? Prosiłabym o podanie namiarów bądź adres oraz kilka słów na temat fryzjerów, od których mam się trzymać z daleka :D Dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Przychodzi facet do domu uciech i pyta się: - Mam 5zł, co mogę kupić u was z to? - Hmmm... za 5zł to możemy dać Panu deskę z dziurką. Facet zdziwił się, ale jednak dał się skusić. Poszedł, zrobił co trzeba i mu się to spodobało. Przychodził przez cały miesiąc i brał deskę z dziurką. Pewnego razu przychodzi, wyciąga 5zł i mówi: - A dla stałych klientów macie coś? - Tak, mamy. Proszę iść do końca korytarza i drzwi po lewo. Facet idzie zadowolony, wchodzi, patrzy... a tam deska, ale bez dziurki. Biegnie szybko i mówi: - Ależ proszę Pani, tam nie ma dziurki! A ona na to: - Dla stałych klientów DZIEWICA!

Gość gość
Jeśli szukasz naprawdę bardzo dobrego fryzjera to polecam, zerknij na http://salon-bw.pl/ - ja chodzę już tam od dłuższego czasu i nikt się mną tak jeszcze nie zaopiekował. Mam teraz cudowne włosy i świetną fryzurę. :)