Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga_18

rozstanie

Polecane posty

Chciałam was poprosić o rade. Mam 18 lat mój były chłopak 22. Byliśmy ze sobą 4 miesiące on twierdził, że mnie kocha . Natomiast gdy pierwszy raz się z nim kochałam zostawił mnie po miesiącu podając błache powody. Po rozstaniu odzywał się do mnie co kilka dni pewnego razu nie wytrzymałam i powiedziałam co o nim myślę, że chciał mnie tylko zaliczyć. Minęły dwa miesiące kompletnej ciszy z mojej strony jednak on pisał do mojej przyjaciółki czy zmieniłam numer telefonu a potem raz dzwonił. Czy jest szansa, że on do mnie wróci, bo przemyślał sobie wszystko i zatęsknił? Wiem, że jestem nawina ale zakochałam się w nim i bardzo przeżywam tą sytuacje. :(

Gość gość
po 4 mieisacach nie mozna mowic o milosci

Gość gość
Jedzie wypasiony Mercedes na pruszkowskich numerach. W środku czterech łysych, w bagażniku biznesmen. Gość w bagażniku trzęsie się ze strachu, aż popuścił trochę w spodnie. Nagle samochód zatrzymuje się, otwiera się klapa bagażnika i facetowi ukazuje się policjant. Biznesmen zbolałym głosem: - O Boże! Jak się cieszę, że pana widzę! - Z czego się, kur*a, cieszysz?! Posuń się!