Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaaa20

Jest tu jakiś hotelarz?

Polecane posty

Gość Ingaaa20

Hej. Czy jest tu ktoś kto skończył szkołę lub studia związane z hotelarstwem i posiada pewną wiedzę na ten temat i pomoże mi odpowiedzieć na parę pytań bo przygotowuje się właśnie do egzaminu zawodowego z hotelarstwa i chciałabym żeby ktoś mi pomógł pisząc tu lub na maila ja bym zadawała pytania. Będę bardzo wdzięczna

Gość gość
Kierowca ciężarówki pyta stojącego nad brzegiem rzeki policjanta: - Jak tu można się przedostać na drugą stronę rzeki? Policjant: - Można przejechać przez rzekę, tu jest bardzo płytko. Samochód wjeżdża do rzeki i znika pod wodą. Policjant myśli sobie - Jak to jest, przed chwilą przeszła tędy kaczka i było jej ledwo po pas.

Gość gość
Ja chodzę do pierwszej klasy na hotelarstwo i turystykę ;)

Gość Ingaaa20
Do technikum ?

Gość gość
A ja ukonczylam hotelarstwo w 2010 roku. Egzamin zawodowy niezle mi poszedl: czesc pisemna 80% i 70%, czesc praktyczna 88%

Gość gość
A ja byłem trzy razy w hotelu. Raz nie zapłaciłem, a dwa razy zwinąłem ręcznik i popielniczke ;)

Gość Ingaaa20
To mogę zadawać tu pytania bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na internecie a rozwiązuje testy i nie znam odpowiedzi na niektóre pytania. A więc pierwsze pytanie: dla czteroosobowej rodziny (dwoje dorosłych i dwoje dzieci) recepcjonista powinien wystawić kartę meldunką dla kogo?