Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan L szef szefów

Larry kochamy cię

Polecane posty

Gość Pan L szef szefów

Wiem, samo uwielbienie :classic_cool:

Gość gość
Ja pier//dole to forum schodzi na psy, właśnie zaatakowało mnie stado wrogo nastawionych reklam u dołu, nic mogłem poradzić, MIELI PRZEWAGĘ LICZEBNĄ NA BOGA !! :classic_cool: Do dowództwa, nie wycofam się, będę walczył do ostatniego tchu, out. ...signal lost...

Gość gość
co za namolny h//uj na to wpadł, walenie konia co wieczór już mu nie wystacza, bogdyby bzykał panienkę to nie zajmowałby się takimi bzdurami hu//j złamany !! znak rozpoznawczy --> :classic_cool:

Gość gość Pan Larry
Mam wizję, same ponuraki zostaną na tym forum, same żalące się niedołęgi obwiniający innych za swe niepowodzenia z moderacją na czele, ale to tylko wizja, jak kiedyś rzekłem, odejdę, kiedy JA tak zdecyduje !

Gość gość
Pewnego dnia dwóch facetów pojechało na biwak. Jeden z nich został zaatakowany przez żmiję, która ukąsiła go w penisa. Wrzasnął do kolegi: - Dzwoń do lekarza i spytaj, co mamy robić! Kolega więc mówi lekarzowi, że kumpel został zaatakowany przez żmiję. Lekarz poradził: - Musi pan wyssać truciznę, inaczej w ciągu 12 godzin umrze. Ukąszony pyta: - I co, co powiedział lekarz? - Że umrzesz w ciągu 12 godzin.

Gość gość
6 miesięcy jak cię widzę z tymi żartami... i ok ale czego ty chcesz ? :classic_cool: To ma być reprymenda, kara czy sugestia ? :classic_cool: