Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Okazało się że dziedzicze wraz z moją siostra i ojcem nieruchomość gruntową podzieloną na 4 działki po naszej matce! Tacie zatrzymali rentę którą miał bo ..stał się właścicielem pola, które i tu się zatrzyna dzierżawił znajomy od 1990 a tak faktycznie które kupił bo zawarli umowę sprzedaży która okazała się papierem do podtarcia dla urzędów, więc później wydzierżawiła matka bo jej się od widziało że coś sprzedała:-| zmarła a problem przeszedł na nas ! Ja i ojciec chcemy to oddać temu znajomemu ale siostra się nie zgadza jest współwłaścicielką i utrudnia jak tylko może ! Wymyśliła że ona się zrzeknie na mnie ale zapłacę jej za jej część jak sprzedam ..

Gość gość
W Zjednoczonej Europie eurourzędnik pyta Kowalskiego: - Jesteście Europejczykiem? - Nie, jestem POLAKIEM! - Ale przecież urodziliście się na terenie Unii Europejskiej. - A czy jak kura urodzi się w chlewie to jest świnią?

Gość gość
A ja tego nie chce, również jak mój ojciec! Co mamy zrobić aby wyjść ze współwłasności !? Pozbyć się tego jak najszybciej .. Aby tata odzyskał rentę ! Ona chce spisać się na mnie a ja nie chce ani swojej części a tym bardziej jej ! W sumie dobrze sobie to wykombinowała całe koszty i problemy przejdą na mnie ! Bo ona się nie zgadza żeby ten znajomy nadal uprawiał to pole, ani nie chce podpisać umowy dzierżawy wspólnej wydzierżawiajacej temu panu, ! Co mamy zrobić ?