Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pieluszki jednorazowe???

Polecane posty

Gość gość
:-( szkoda....moze to faktycznie jakes nadkaze nie....rzeczywiscie,chyba bez masci z antybiotykiem sie nie obejdzie....jest jeszcze octenisept,dziala grzybo i bakteriobojczo,ale najlepiej idz do lekarza po jakas skuteczna masc

Gość gość
Jak juz te lecznicze masci zadxialaja,to nie uzywaj kosmetykow,typu oliwka,puder,ani chusteczek ,tylko wycieraj nawet nie woda z mydlem,bo to tez moze podrazniac i wysuszac,tylko na jalowy gazik plynny linomag i duuuuzo wietrzenia

Gość gość
A może wypróbujesz zwykłe tetrowe pieluszki wyprane w proszku dla dzieci.Moja znajoma w ten sposób pozbyła się problemów. Jest to kłopotliwe ale cóż się nie robi dla własnego dziecka.

Gość gość
My na co dzień używamy wielorazowych, ale jak gdzieś wyjeżdżam, to zabieram jednorazowe. Ostatnio odkryłam fińskie pieluszki Muumi http://pieluszkomania.pl/ekologiczne-pieluchy-jednorazowe i są super. Nie przeciekają i przede wszystkim nie uczulają ani nie odparzają mojej małej - a dla jej delikatnej pupki ciężko było znaleźć coś sensownego.

Gość ekopaula
Ja także jak najbardziej polecam Muumi - są jednymi z najtańszych eko jednorazówek i są o niebo delikatniejsze dla wrażliwej skóry niż zwykłe pampersy. Najtańsze jakie znalazłam były chyba tutaj http://pieluszkiekologiczne.com.pl/pl/c/Muumi/24

Gość gość
My uzywamy prawie od urodzenia happy pieluszek - na pampy mała miała uczulenie...