Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusmar

Dzień Ojca

Polecane posty

Gość gusmar

Doradźcie bo nie jestem pewna. Mój tata pali od 35 lat, chcę na Dzień Ojca kupić mu e-papierosa żeby w końcu rzucił. Ale on nigdy nawet nie wspominał o takiej chęci. To my dzieciaki mu ciągle o tym trujemy. Model mam już wybrany (Cigger Price), pytanie jest o liquidy. Czy kupować mu od razu różne smaki - także owocowe. Czy skoro jest takim strasznym palaczem - tylko tytoniowe. I jaki smak z tych tytoniowych najbardziej będzie mu przypominał analogi? I czy w ogóle takie postawienie go przed faktem dokonanym cokolwiek da?

Gość różaróża
Nie wiem czy takie postawienie go przed faktem dokonanym cokolwiek da. Ludzie nie lubią żeby ich do czegoś zmuszać. Więc może być tak że rzuci tego epapierosa w kąt po prostu.

Gość lis witalis
To co będzie mu przypominało analogi to: Virginia, ewentualnie Cuban Cigar Ja natomiast bardziej polecam 555 ewentualnia Camel.

Żaden liquid nie przypomina papierosa analogowego. Dlaczego? Bo nie śmierdzi :) Tak więc możesz mieć spory kłopot z dobraniem jakiegoś ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o liquidy (pracuję w punkcie z e-papierosami) to fajną sprawą na początek jest taki test box z liqueena. Jest tam 10 różnych smaków po 2 ml w cenie ok 29zł. Wszystkich smaków nie pamiętam, ale na pewno są tam typowo nikotynowe - przypominające smak papierosów, mięta, cafe latte, czarna porzeczka, truskawka, wiśnia, energy drink... i jeszcze jakieś.

Gość liste
Pomysł na prezent fajny, ale jeśli masz pewność, że tata chce rzucić, bo jeśli nie, to może nie do końca być zadowolony :)

Gość gość
.... ale może spróbuje i sie przekona do niego. zrobi to jak będzie sam i nikt go nie bedzie podglądał ani zmuszał. to ma byc jego decyzja.

Gość Mika444
Wg mnie powinnaś kupić coś jeszcze oprócz e-papierosa, żeby nie było tak, ze na siłę uszczęśliwiasz tatę, a on rzuci w kąt tego e-papierosa i nie nie będzie miał. Ja kupuję kalendarz z własnymi zdjęciami. Jest tani, a pamiątka fajna. :) No i nie muszę z domu wychodzić: http://foto-kalendarz.pl/

Gość Ceterla
Taki kalendarz ok, ale chyba jednak bardziej dla mamy, tak mi się wydaje :) A mój tata dostanie koszulę i opakowanie Torcika Wedlowskiego, chociaż jako, że wszyscy uwielbiamy, pewnie jutro rodzinnie zostanie skonsumowany :)