Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reklamowac zabieg zamykanie naczynek

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mialem jedno naczynko na nosie, ktore mnie wnerwialo. Bylem je sobie zamknac. Po zabiegu owszem naczynko bylo niewidoczne. Kilka dni po zabiegu pojawily sie strupki (na to bylem przygotowany) i co najgorsze naczynko wrocilo. Czy wedlug Was powinienem skladac reklamcje. Zdjecie mojego nochala ;/ http://zapodaj.net/ae40c60e75956.jpg.html

Gość gość
po lewej - przed po prawej - po wydaje mi sie, ze jesto gorzej niz bylo ;/

Gość gość
Możesz reklamować, ale nie wiem czy coś Ci to da. Ewentualnie idź do innego salonu, niech Ci strzeli na próbę w to naczynko za darmo :D moja mama kiedyś zamykała naczynka i to co miała na próbie jej się zamknęło, a reszta co płaciła w sumie nie mało, zostały bez zmian...

Gość gość
wiesz reklamowac zawsze mozesz, ale watpie czy ci uznaja reklamacje. pewnie ci wmowia ze nie zastosowales sie do wskazowek pozabiegowych i inne bzdury ;/ tak to wyglada w polskich salonach ;/

Ciężko powiedzieć. Albo może faktycznie pójdź do innej kliniki, bo możliwe, że zabieg był wykonywany w nieodpowiedni sposób. Ja robiłam zabieg na naczynka laserem Varilite i jestem akurat bardzo zadowolona : ) Można powiedzie, że już nie mam widocznych naczynek.

Gość gość
Jak chcecie się dowiedzieć o zabiegach na naczynka to przecież mozna najpeirw isc na konsultacje i wszystkiego sie dowiedziec. Nieraz możnasie załapać na bezpłatne konsultacje - np. w Trójmieście w Gdyni tak jest. Ja co prawda z nich nie korzystałam, tylko w ciemno poszłam za zabieg takim laserem harmony xl i naczynka się zamknęły. Możesz do nich zadzownic, jak za darmo to przecież nic nie stracisz: Gdynia ul. Powstania Styczniowego 22/2 Rejestracja: +48 791 600 607