Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska nie zona

Tajemnice przed żonami

Polecane posty

Gość ciekawska nie zona

Jest już tutaj całkiem ciekawy temat o tajemnicach ukrywanych przez żony. To może teraz niech wypowiedzą się panowie?

Gość gość
Panowie milczą i zachowują swoje tajemnice do grobowej deski. Zawsze wyprą się prawdy. Szantażują emocjonalnie żony i kochanki, by tajemnice nie wyszły na jaw. Jestem pewna ,że tu na forum autorko żaden z panów się nie wypowie w tym temacie . Wstrzeliłaś się jak kulą w płot. Oni zdradzają swoje tajemnice tylko w męskim towarzystwie, podnosząc swoje Ego. Są większymi plotkarzami niż kobiety .

Gość gość
zdradzający facet idzie w zaparte, w takiej sytuacji najlepszy sposób na niego to wynajęcie detektywa a wtedy nie ma wykrętów,nie wyprze się w sądzie niezbity dowód,alimenty dla zony 100%

Gość gość
dlaczego zwierzają się w swoim męskim towarzystwie? mężczyźni są solidarni w przeciwieństwie do kobiet, im większy kurwiarz,tym większy plotkarz

Gość gość
Oj baby a dajcie wypowiedzieć panom

Gość ciekawa nie zona
Panowie, podzielcie się swoimi sekretami :) Jesteście przecież anonimowi. Ciekawi mnie, czy jesteście aż tak podli i wyrachowani jak kobiety :)

Gość gość
Zakochalem sie w mojej zonie od pierwszego wejrzenia. Ona mysli do dzisiaj (26 lat), ze to ona wszystko inspirowala, nie wiem czy jej to kiedykolwiek wyjawie, ciagle mysli ze jestem taki zimny a ja wiem, ze ja ja bardziej kocham niz ona mnie.

Gość gość
Mięczak

Gość gość
moja zona wie o mnie wszystko, nie mam przed Nia tajemnic

Gość gość
Moja też wie. ..prawie :D wszystko o mnie,mam jedną tajemnicę,nie jest to zdrada w sensu stricto dosłownym tego słowa zrozumieniu,ale blisko,ale tę tajemnicę zabiorę do grobu,mówiąc jej na pewno bym ją bardziej skrzywdził niż zachowując to dla siebie i żyjąc z tym,tyle.

Gość gość
ja nigdy nie powiem jej prawdy, że jest moją jedyną kobietą bo mnie zostawi.

Gość gość
Mój Mąż nie ma tajemnic, lubi przebywać ze mną niż z koleżkami i piwskiem:)

Gość gość
Fantazjuje o zony kuzynce - szprycha taka ze hohoho, bralbym jak rolnik dotacje.

Gość gościówa26
gość (11:33) to Twój mąż to pantoflarz jest. To jest co najmniej dziwne, że facet nie lubi siedzieć z kumplami. Gdyby to na mnie trafiło to wysłałabym go do psychologa. A może to taki mąż który w rurkach chodzi? :D

Gość gość
gościówa26 ty sama idź do psychologa a najlepiej od razu prosto do psychiatry skoro wszędzie widzisz rurki :D:D