Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płakać mi się chce

Polecane posty

Gość gość

w maju wyprowadziliśmy sie z domu moich rodzicow z mężem i synem. nie wytrzymywaliśmy już psychicznie tam, przez co ciągle sie kłóciliśmy. teraz mamy sielankę, nikt nam sięnie wtraca, nikt nie marudzi itd... jednak zmartwil mnie wczoraj nasz 4letni synek... kiedy wracaliśmy z malym wczoraj z pracy, zapytal mnie, dlaczego babcia i dziadek nie mieszkaja koło nas. zbladłam i zdębialam smutas.gif powiedział mi ze on by chcial zeby dziadek przyszedl do niego, a ja wiem, ze moi rodzice nie pojawią się u nas bo matka uniosla sie honorem (którego nie ma) i nas nie odwiedzi, a jak matka to i ojciec smutas.gif chyba skrzywdzilam dziecko smutas.gif może powinniśmy mieszkać u nich dalej i dla dziecka znosić wszystkie oszczerstwa i marudzenia... smutas.gif

Gość gość
przestan dziecko sie przyzwyczai. chcesz zniszczyć swoje małżeństwo? to wina babki i dziadka że nie rozumieją pewnych rzeczy. tacy starzy a tacy głupi. tyle w temacie

Gość gość
tak przyzwyczai się, ale nie zmienia to faktu ze mu przykro ze nie ma dziadka :( babki mi nie szkoda, z reszta syn tez za nia nie przepada bo ciągle drze japę, ale dziadek zawsze coś fajnego mu pokazał, zabrał go w jakieś fajne miejsce w tajemnicy prze de mną, a mały mial radochę, ze ma swoje tajemnice z dziadkiem :(

Gość gość
ja tam nie jestem mile widziana, zostałam wyzwana przez matkę od złodziei i oszustów. matki nie chce widzieć, a ojciec sam nie przyjedzie

Gość gość
no to moze sama zorganizuj coś dla małego na pocieche? zabierzcie go gdzies w jakieś fajne miejsce zeby zająć mu czas i tyle, jakieś gry, wycieczka albo coś innego

Gość gość
zajmujemy mu czas, to akurat byla chwila refleksji u niego podczas jazdy autobusem. nawet nie myślałam ze tęskni za nimi, czy bardziej za dziadkiem. do tej pory przez te 2 mies nawet nie wspomniał.

Gość gość
no będzie tęsknił ale da radę. ma mamę i tatę co go kochaja blisko siebie i musi mu to wystarczyć. co zrobisz na to że starzy nie rozumieją. nic na to nie poradzsz w zyciu nie można mieć wszystkiego, wszystkim niestety nie dogodzisz. po jakimś czasie bedzie lepiej

Gość gość
widocznie zasłużyłaś na miano oszustki i złodziejki, ciekawe czy swojego bachora też chowasz na przyszłego kryminaliste :o patolka