Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko puste i bezwartosciowe osoby chodza na fitness silownie basen itp

Polecane posty

Gość gość
mój mąż chodzi regularnie na basen a ja na fitness bo on ma problemy z utrzymaniem wagi a ja po prostu lubię chodzic z koleżanka na jogę i już, samej w domu mi się nie chce a w grupie jest fajniej i atmosfera jest fajna babka fajnie prowadzi zajęcia a w domu dziecko zaraz przyjdzie mama co robisz itp. i nie da rady w domu ćwiczyć.

Gość gość
sport to samo zlo

Gość gość
Pewnie już ktoś to napisał, ale nie chcę mi się przeglądać, więc też się poprodukuje :) Myślę, że coś w tym jest, ale należałoby rozróżnić powód dlaczego tacy ludzie chodzą w wymienione miejsca. Np. mój kuzyn od dziecka trenuje sztuki walki, a basen i siłownia to dobre uzupełnienie treningów, przy robieniu przysiadów czy czegoś samodzielnie w domu pewnie już dawno by mu się znudziło, siedziałby i wcinał mamine obiadki ;)

Gość gość
ja chodizłam na basen 3-4 razy w tygodniu jak byłam w ciąży, robiłam 40 długości basenu różnymi stylami, dzieki temu nie bolały mnie plecy w ciąży, nie przytyłam za dużo, nie mam rozstepów (cisnienie w wodzie ujędrnia skórę), nie chorowałam bo woda w basenie jest nie za ciepła i hartuje, a o lżejszym porodzie nie wspomnę, uważasz że jestem pusta że tak robiłam?

Gość gość
autorowi nawet nie odpowiadam, bo widać, że kiepski troll, ale do kogoś tam: a co jest złego w chęci podobania się i bycia atrakcyjnym? tak samo dobra motywacja jak każda inna. ja tam uwielbiam być atrakcyjna i z satysfakcją patrzeć w lustrze na swoje szczupłe jędrne wysportowane ciało. zresztą nie oszukujmy się- każdy chce być atrakcyjny, ale nie każdy może- pal licho jak wynika, to z braku warunków, ale jak jest to kwestia wyboru i po prostu odpuszczenia sobie, to nie swiadczy, to dobrze o takiej osobie..

Gość gość
Nie ma nic złego w chęci bycia atrakcyjnym. Ja jak napisalam kilka postów wyżej chodzę co dzień na siłke i wyodrębniam kilka grup wśród moich siłkowych kolezanek. Niestety te które czują największą chęć bycia atrakcyjnym najbardziej mnie wkurzają. Na fitness oczywiście nie chodzą bo tam nie ma facetów zakładają obcisle gatki na spalone lampami ciala i lecą na bieżnie. Wiele takich widzialam niestety chyba nie jest to najlepsza motywacja bo jakos szybko znikają.

Gość gość
myslacy czlowiek cwiczy w domu a nie w tlumie spoconych ludzi czesto tucznikow z brzuchami cycami i dupami do kolan

Gość gość
tylko tępaki nie szanują swojego ciała i nie dbają o nie! A później co 5 min na kafe temat "CHCE SCHUDNĄĆ RATUNKU!!!" sorry grubasy dla was nie ma ratunku mozecie sie wyzywac na kafe ale niczego to nie zmieni, za parę lat się podusicie od tego tłuszczu mnie smieszą te zrywy które zapoczątkowała chodakowska, ze niby polki zaczynają ćwiczyc, gdzie ja pytam? bo widzę tylko swieze tematy na kafe i grubasy na ulicach. mam wysportowane ciałko i je uwielbiam, nie zmieniłabym nic, na plaży będę niczym syrenka wśród lwów morskich :D

Gość gość
dbac mozna w domu asilownia powoduje ze kobiety staja sie umiesnionymi potworami

Gość prawdaJestTakaŻe
Tylko tępe dzidy siedzą na kafe i sypią takimi tematami!

Gość gość
racja tylko ludzie pusci i bezwartosciowi uprawiaja sport

Gość cołko prowda
Autorka tłusta locha, hoduje sadło i wkurza się, że jej mąż się za ładnymi babeczkami ogląda i sama sobie pisze te negatywy na temat ludzi chodzących na fitness i siłkę :)

Gość gość
kobiety uprawiajace sport i lazace na silownie wygladaja jak gorylice a nie jak baletnice-cwiczenie w tlumie spoconych dyszacych tucznikow to dno

Gość gość
a nie takie dbające o siebie? chcące być zdrowe, w formie i też ładne dla siebie i swoich bliskich?

Gość gość
wiele osob doznalo kontuzji przez sport i przez to stalo sie ciezarem dla swoich bliskich a umiesniona wysportowana kobieta to potwor

Gość gość
wiele osob to nawet przez sport zginelo-jasno widac ze sport to smao zlo

Gość gość
O jesuuu to ta sama debilka co zakłada tematy o tym że trzaba miec 30 dzieci i nie wolno się seksić dla przyjemności!

Gość gość
a co dobrego jest w sporcie skoro od niego wyglada sie jak potwor umiesniony z nogami jak slon i mozna doznac kontuzji?

Gość gość
hhaha jesli skreslasz I oceniasz ludzi tylko po tym czy chodza na basen to Ty jestes NAPRAWDE pusta :D

Gość gość
czlowiek na poziomie brzydzi sie sportem i cwiczeniem w grupie wiec tylko ludzie denni to lubia i robią

Gość gość
Denna prowokacja leniwej myszy, która musi jakoś usprawiedliwić swoją niechęć do ruchu i polepszyć samoocenę. Jedynym sportem, który akceptuje to uderzanie palcami po klawiaturze i latanie po galeriach. :P

Gość gość
przecież karnet do klubu fitness to PRESTIŻ

Gość gość
plywaczki biegaczki rowerzystki bywalczynie silowni to ohydne umiesnione potwory

Gość gość
Coś w tym jest, na siłowni zawsze widzę same skwary z patologii, i oczywiście z krótką bluzką nike, normalnie wiocha. Tylko wygląd się dla nich liczy, najlepiej taki pusty i tępy. ich poziom kultury jest niższy niż g***o, wystarczy spojrzeć jak tu wyrażają się o dziewczynach które nie chcą mieć rąk jak pudzian

Gość gość
sportsmenki to ohydne umiesnione potwory

Gość gość
A ty w czym chodzisz na silownie? Zaklafam ze skoro wodzisz to i ty tam bywasz.

Gość gość
myslacy czlowiek brzydzi sie cwiczenia w grupie spoconych dyszacych cuchnacych oosb

Gość gość
Widzę przez szybę. W pobliskiej siłowni jest taka gigantyczna szyba! i one pozwalają na to patrzeć innym ludziom :o

Gość gość
czlowiek na poziomie brzydzi sie sportu bo to samo zlo i dno