Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

araksol

Kosmetyki Tiande

Polecane posty

Gość gość
Kosmetyki marki Tiande można znależć także na www.tiandewarszawa.pl

Pierwszy raz słyszę o tej firmie - raczej mało znana. Zobacz np. na wizażu, może są jakieś opinie na ten temat.

Gość konsultant TianDe
Dziewczyny! kosmetyczki i nie tylko! mam dla was coś specjalnego Emotikon wink kosmetyki firmy TianDe -słyszałyście o tej firmie ?:-) wszystkie kosmetyki są robione naturalnie na bazie ziół Tybetańskich, dają niesamowity efekt ! Maseczki różnego rodzaju (ostatnio dość popularna u nas maseczka z mucyną ślimaka ) kremy po których Twoja skóra będzie wspaniale odżywiona a zawarte w niej zioła tybetańskie głęboko ją odżywią Emotikon smile i taka ciekawostka jeszcze Emotikon wink ostatnio o naszych szamponach było glosno w Tvp ! sprawdżcie same http://pytanienasniadanie.tvp.pl/…/dobroczynne-dzialanie-ze… Wszystkie kosmetyki mozna nabyć u mnie Emotikon grin zapraszam rownież na moją stronkę a dowiecie się więcej :https://www.facebook.com/Iwona-Kędzierska-TiandDe-Warszawa…/

Gość gość
Zapraszam do poznania opinii o kosmetykach tiande www.centrum.tiandewarszawa.pl

Gość Karolina konsultantka
Kosmetyki firmy tiande to najlepsze kosmetyki jakie stosowałam , na początku byłam sceptycznie nastawiona , gdyż byłam fanką marki ZIAJA a po za tym nie lubie nowości . Perfumy bomba . Trwałe , ładnie pachną . Mój faworyt MY ANGEL . Tak pokochałam te kosmetyki , że zostałam konsultantką .Jeśli byłaby któraś z was zainteresowana współpracą zapraszam do kontaktu kara19941@op.pl lub pod numerem tel . +447931810082 . Wysyłam na cały świat po uprzednim uregulowaniu kwoty . Osoby które zrobią zamówienie na 250 zł lub 50F dostają ekstra bonus w postaci soli do kąpieli lub soli do stóp . Zapraszam .

Gość gość
Kosmetyki tianDe to niezwykle kosmoceutyki, tzn kosmetyki lecznicze. Pomagaja nie tylko na wlosy, cere i skore ciala ale rowniez pomagaja oczyscic cialo z toksyn, wyrownac hormony, poprawic samopoczucie. Po szybkiej i niezobowiazujecej rejestracji tutaj: https://tiande.ru/~wpmnA Otrzymasz az 35% na zakupy! Ja sama kontaktuje sie potem z toba w celu doradztwa i pomocy. Nie zwlekaj!To najlepsza inwestycja w zdrowie i urode wlasna oraz najblizszych. zapraszam- twoj dystrybutor TianDe

Gość Robert

Tiande - podaja ze naturalne i zdrowe produkty.

Parabeny, PEGI,SLSY, oleje mineralne 

Dobry MLM ?

Firma ma slaby plan marketingowy, czesc pieniędzy ktorych i tak jest malo wypłacanych w siec , dodatkowo zabieraja centra serwisowe. 

System Stalinowski, wyrzucanie liderow, model radziecki.

Gość wraszliwa

Ja tu pozwolę sobie zasugerować inne kosmetyki mineralne, mianowicie Annabelle Minerals, które moim zdaniem wypadają o niebo lepiej. Jakościowo produkty są naprawdę świetne, cena niewielka a sama firma wydaje mi się też dużo "sympatyczniejsza".