Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ławce w parku jakieś babsko karmiło dzieciara cycem

Polecane posty

Gość gość
pewne rzeczy przychodza naturalnie. ja nie rozumiem co obrzydliwego mozna widziec w matce karmiacej dziecko... dewocieje nam społeczenstwo:(

Gość gość
Jednak matki polki się zleciały

Gość gość
a kim sa matki Polki? :) zdefiniuj

Gość gość
Można. Jak ktoś mądrze napisał wystarczy to robić na uboczu. Ale wy widocznie lubicie się z tym obnosić na siłę.

Gość gość
publiczne karmienie bachora jest obrzydliwe, ponadto cyce karmiących tez idealne nie są, nikt nie ma ochoty na oglądanie tych nabrzmiałych ohydnych dyń. trochę ogłady, karmcie sobie te swoj****chory w domu albo nie wychodźcie z nimi nigdzie jak co chwilę wołają żreć

Gość gość
Gość 16:38 w samo sedno :)

Gość gość
ale Pani wyzej sfrustrowana:)

Gość gość
Nie jestem matka tzw.polka jednak prawda jest taka ,ze trzeba byc wyrozumiałym w takich sytuacjach ,to jest normalne a żadna kobieta nie robi tego z szczególną satysfakcja.Ktoś napisał,ze kobiety takie sa nietolerancyjne a ja uważam,ze jest odwrotnie,to krytykujący sa nietolerancyjni i nawet tego nie widza.A autorka postu jak bedzie starsza to jestem ciekawa czy bedzie swoje dziecko nazywać dzieciarem a siebie babskiem.W ogole to dzis bardzo brakuje tolerancji wszędzie.

Gość gość
Pewnie niemasz cycow ani dziecka i cie to jezy:-) zrobse! Moge ci podlac kfiatki:-)

Gość gość
karmienie bachorów w parku jest obrzydliwe, jakby nie mogły nakarmić gnoja w domu a na spacer isc na chwile a nie na caly dzien gdzie bachor i tak zglodnieje i bedzie wolal cyca. zero wyobrani

Gość gość
Do tej wywrzaskujacej osoby,nazywajacej dzieci bachorami ,każde dziecko małe powinno i zazwyczaj chce często jeść.Kobiety karmią tez na uboczu a jesli zdarzy sie inaczej to po prostu nie patrz.Po co w ogole pisac o tym ,w czym problem.

Gość gość
niektorzy ludzie nie powinni miec dzieci...

Gość gość
w tym problem że nie powinny wywalać cyców publicznie, od tego jest dom. po co łażą z bachorem cały dzień po parku? a jak już tak bardzo chcą łazi to niech butlą karmią a nie narażają normalnych ludzi na takie widoki, do porzygania z tymi matkami

Gość gość
Na spacer z dzieckiem trzeba iść jak najcześciej i najdłużej,nie moze dziecko tylko siedzieć w domu bo to bardzo niezdrowe a spacer nie powinien trwać chwile.Jesli ktoś tak twierdzi to znaczy ze nic nie wie o dzieciach ,kompletnie nie ma wiedzy o wyobraźni nie wspominając.Ludzie wy tez kiedyś byliście dziećmi i wasze mamy chodziły z wami na spacery a dziecko ,matka to normalni ludzie ,którzy chcą żyć w społeczeństwie a nie byc izolowani bo kogoś brzydzą naturalne sprawy.Nie można tego porównywać do sikania publicznie,zreszta czemu jak ktoś sika publicznie nie zwrocicie mu uwagi...masakra jak czytam te bezmózgie wypowiedzi.

Gość gość
bzdury piszesz, moja kuzynka ma 7 miesieczne dziecko i ani razu nie byla z nim na spacerze bo sie boi ze zachoruje. pozatym spacer nie jest taki wazny, karmic mozna w domu albo brac mm na spacer zeby nie obrzydzac ludzi mlecznymi cycami jak u krowy. powinny wreszcie powstac strefy no kids w polsce bo za duzo sie bachorow panoszy tam gdzie nie powinny. jak dorosna to prosze bardzo ale takie male powinny byc izolowane od spoleczenstwa bo tylko przeszkadzaja

Gość księżczniczka Jęczybułka
>>Mam świetną więź z córką, jesteśmy sobie bliskie, dziecko rozwija się świetnie i nigdy nie chorowało oprócz kataru, lekkiej gorączki lub przeziębienia sezonowego moja jest na piersi prawie rok i NIGDY nie miała nawet kataru. podawanie tej chemii dziecku uważam za zbrodnię i wygodnictwo leniwych mamusiek.

Gość gość
wolę być leniwa i podawać mm od 3 mca jak to robiłam niż się męczyć i zniekształcać piersi. moja sprawa moje priorytety, dziecko dorośnie i wyfrunie i gowno z makiem zobacze za swoje poświęcenie. mm jest wygodne i tak samo na nim rośnie więc po co robić z siebie męczęnnice? śmieszne jesteście

Gość gość
Do gościa co pisze o dziecku 7 miesięcznym,które na dwór nie wychodzi- to chore a ja sie pytam kiedy bedą strefy dla ludzi miłych,uprzejmych i tolerancyjnych tak abyśmy nie musieli widzieć i słuchać takich jak ty?wlasnie takich ludzi powinno sie izolować jak ty.

Gość księżniczka Jęczybuła
>>mm jest wygodne i tak samo na nim rośnie więc po co robić z siebie męczęnnice? rośnie tak samo, ale dowodów na to, że nie ma wływu na organizm dziecka nie ma. Skąd wiesz, ze np nie ma przełożenia na choroby w dorosłym życiu? nie wiesz, a ryzyko jest bo to chemia.

Gość gość
Myślę że jesteś alkoholiczką jeżeli wszędzie widzisz tyle karmiących kobiet...ja codziennie chodzę na spacery, biegam po parkach i jeszcze nie widziałam kobiety która by "wywalała cyce". Pewnie coś ćpasz :)

Gość gość
Sram na to co wy o tym myślicie, a jak tak wam przeszkadza mój widok jak karmię dziecko to podejdźcie i zwróćcie mi uwagę... no ale tego już się boicie sz**ty :)

Gość gość
heheh dobre 9/10 ! Dobre prowo!

Gość gość
Moim zdaniem to jest prowokacja ,ten cały temat...

Gość gość
tez uwazam ze karmienie w miejscach publicznych jest obrzydliwe nie wiem czym sie afiszuja mamusie ? cycem czy ta radoscia z posiadania dziecka troche kultury by sie przydalo bo nie dlugo zaczniemy biegac na golasa i jesc palcami siedzac w kucki na trawie :O

Gość gość
widok bachora cycającego starą bezcenny. najlepiej jak bachor ma powyżej dwóch lat to już potrafi zawołać że chce cyca i wyjąć go starej ze swetra, obleśne jesteście wy i wasze bachory. splunęłabym na takie coś jakbym się natknęła na bachorzysko ciągnące wymię

Gość gość
mnie mamuśka karmiła MM mam 24 lata - nie miała pokarmu - no poza tam pierwszymi 2 tygodniami. Nie mam dzieci - ale wydaje m się to obrzydliwe karmić cyckiem. Jak kiedyś przytrafi mi się bobo to raczej dojarka i butelka a nie cycek - a jak już koniecznie cycek to max 6 mc!

Gość gość
Większość polek jest głupia dlatego je to obrzydza. Wszędzie na zachodzie, karmiąca matka spotyka się z uśmiechami, zrozumieniem, pomocą. Tylko w polsce idiotki obrzucają karmiące matki błotem. Jesteście żałosne i taka prawda. Wyładowujecie frustracje że nikt was nie rucha czy co?! :D

Gość gość
po protu obrzydzają nas nabrzmiałe cyce i umazane ulane mlekiem bachory. widok obrzydliwy

Gość gość
To ja was wszystkie na raz przebije! Dziś po pracy kupiłam sobie ciepłą bułkę w piekarni a jeszcze do tego zjem sobie spokojnie na ławeczce w centrum miasta aż tu nagle zbiega się cała rodzinka z dzieciakiem w wózku i matka siada obok mnie (jedzącej) i zmienia sobie tą osraną pieluche jakby nigdy nic :/ myślałam że yebne. Ach i dodam jeszcze tylko, że to było tak ciekawe że jeszcze trójka jej pozostałych dzieci zagladalo co to mamusia robi

Gość gość
Dewocieje to mało. Idiocieje. Edukacja, to jest największa porażka ostatniego ćwierćwiecza. Każdy bez wyjątku, kto grzebał przy oświacie przez ostatnie 25 lat powinien stanąć przed trybunałem stanu. Na kafeterii wyraźnie widać, jakie efekty przyniosło psucie sprawdzonego systemu. Społeczeństwo splebsiało do cna. Chleba i igrzysk, nic innego nie interesuje. Wielki krok wstecz. Efekty na kafeterii szczególnie widoczne.