Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ławce w parku jakieś babsko karmiło dzieciara cycem

Polecane posty

Gość gość
Trzeba rozumieć i być tolerancyjnym - ale z drugiej strony matka idąca z małym na spacer niech weźmie ze sobą wydojone mleko wczęnisej w termosie - po co z tym cyckiem biegać - nie można iśc na spacer między posiłkami? Kurde to jest zaskakujące bo mi byłoby wstyd tak karmić publicznie no, mało tego nawet w domu wolę dać dziecku mleko z dojarki.

Gość gość
nie ogarniasz, że wygodniej jest z cyckiem, jak z termosem?:)

Gość gość
gość z 17:12 ja bym chyba spokojnie nie siedziała tylko zwróciła babsku uwagę żeby obsrańca gdzie indziej przebrała bo akurat jem! no co za wstrętna zdzira przebierać osrane dupsko przy osobie jedzącej! wstydu dziecioróbka za grosz nie miała. współczuję

Gość gość
wygodniej też pierdnąć w autobusie niż trzymać do domu ;p co nie znaczy że należy tak robić

Gość gość
pierdzieć możesz wszędzie i tak samo, to nie to samo co nosić mleko w termosie

Gość gość
Beznadziejne prowo....zobaczcie IP, ludzie, ciągle jedna i ta sama osoba podpija temat :-O

Gość gość
Ostatnio jak jakaś baba przebierała bachora na ławce w parku, to podeszłam i wylałam na gówniarza swoją herbatę z kubka :D Mina matki bezcenna, mogła tylko drzeć mordę, bo gonić mnie nie będzie, bo bachor leży na ławce, a też go na ręce nie weźmie, bo przecież rozebrany i osrany :D

Gość gość
echhh mitomani i fantaści:o

Gość gość
mam nadzieję, że ta herbata była gorąca :-) dobrze zrobiłaś

Gość gość
Beznadziejne prowo 0/10

Gość bella2908
Ja swojego dziecka nie karmiłam piersią. Dla mnie to obrzydliwe. I niech mi nie mówi nikt ze mm to chemia. Chyba ze matki kp jedzą same ekologiczne produkty, a nie kurczaki na antybiotykach. Bo napewno te wszystkie konserwanty i pestycydy do mleka się przedostają

Gość gość
Ciągle jedno i to samo IP....

Gość gość
ja nie karmiłam piersią od początku, dla mnie było to uciążliwe i bolesne i nie mam żadnych wyrzutów sumienia

Gość gość
takich jak wy ciemniaków powinno się wytępić razem z Hitlerem albo na szubienice. Tępaki ćpają w parku i we łbach im się gówno lasuje, wam też obsrane dupska matoły ktoś podcierał a jak by matki wasze wiedziały jakie sku.....stwo wydały na świat to by podusiły, a tej pindzie co dziecko herbatą oblała to kwas na ryj i obyś nigdy dzieci ćpunko nie miała bo każdy normalny wie że dziecko to SKARB. Galareta z mózgów co niektórym się zrobiła. A te którym to tak przeszkadza tonajwiększe ruchawice. Dziecko karmione im przeszkadza a kutas z gęby nie wychodzi. KOBITKI KARMIĆ CYCEM

Gość gość
bachor to nie skarb, bachor to uciążliwe przylepione gowno które ciężko odczepić. żaden dzieciar nie zasługuje na miano skarbu, a pani od herbaty polać bo dobrze mówi :-)

Gość gość
widać że matki was nie kochały i pewnie się was wstydziły. Macie problem fanatyczki psychicznie upośledzone bo na szczęście matek karmiącyh przybywa a te dzieci ,które wy zasrańce obrażacie bedą kiedyś pracować na to byście miały na starość co do bezzębnej i obślinionej mordy włożyć- to jest obżydliwe. Strzelcie sobie wcześniej w łeb

Gość gość
Nienawidzę polek, bo nie dość że brzydkie to nie lubią dzieci, czyli najważniejszej kwestii życia.

Gość gość
nie każdy musi lubić dzieci i się rozpływać nad bachorami, karmienie cycem było, jest i będzie obleśne, tak jak nie wszystkie dzieci są ładne. ale wieloródki maja swoją filozofię, im już te kupska dzieciora mózg zajęły i wypchnęły szare komórki

Gość gość
Moim zdaniem, jak kobieta nie lubi dzieci to nie jest kobietą. Do tego jest właśnie stworzona. Dla mnie taki twór jest bezużyteczny. Ja chcę kobietę, żeby mieć potomstwo a por/uchać mogę za 50 zł jakąś latawicę.

Gość gość
nie jestem stworzona do robienia za inkubator i wydalania oblepionego krwią czerwonego pomarszczonego noworodka, to jest ohydztwo!!!! MOŻE TY WYŻEJ TYLKO DO TEGO SIĘ NADAJESZ, NIE WNIKAM. ja mam trochę lepsze priorytety niż sranie bachorami.

Gość gość
hahaha ja też nie lubię dzieci, ubiłabym na miejscu każdego rozwydrzonego płaczącego dzieciaka, i co mądralo nie jestem kobietą? haha śmieszna/y jesteś ale czubki też muszą być na tym świecie inaczej było by nudno, pozdrawia cię czubku, rozumiem że twoja dziewczyna/żona/konkubina to rasowa rozpłodówa. gratuluję

Gość elsiee
karmiła. I dobrze. Brawo dla kobietki. Lepsze niz butla. A co, ci przeszkadza????? Żul z nalewka lepiej wygląda?!!

Gość gość
tak żul to lepszy widok niż bachor mający w mordzie cyca. moje zdanie, nie musisz się zgadzać miernoto

Gość gość
Po prostu założyłem rodzinę i jestem szczęśliwy, dla mnie to dziwne jak kobieta nie lubi dzieci. Podetnijcie jajniki, lepiej dla tych dzieci. Priorytety takich kobiet jak sięgam pamięcią.... bezużyteczne studia na politechnice/uniwerku, spotkania ze znajomymi, czasem poćwiczy żeby zrzucić zapierdziane kalorie przed TV i pensyjka standardowo 2000-3000pln... Moja żona zrobiła już to wszystko i wieku 24 lat otworzyła własną firmę... Do pieniędzy i tym bardziej dzieci trzeba mieć głowę. A jak połączysz te 2 rzeczy jak prawdziwa kobieta to masz u mnie szacun.

Gość gość
W sumie niepotrzebnie produkuję się, bo ten temat to jedno wielkie prowo.

Gość gość
racja. Jakaś wesz - bladź nudzi się chlejąc do kompa. Dużego kaca francy życzę [:

Gość gość
nie mam zamiaru podwiązywać jajników, jak się jakis obsraniec trafi to go zwyczajnie wyskrobię. a ty sobie siedź ze swoją ciężarówą i patrz jak marnieje po bachorach i brzydnie

Gość gość
Nie chce się komentować na temat postu.Autor to idiota których obecnie nie brakuje! Nic dziwnego że Polacy maja opinie debili!!!!😠

Gość gość
zwykły pustak, widać że laska nieszczęśliwa sama ze sobą a te kobietki które urodziły wyglądają dużo lepiej niż niejedna bezcietna. Takiej osoby nikt nie pokocha bo to podgatunek, matka też jej nie kochała skoro we łbie tak ma zryte. Lecz się albo zamknij w domu i nie wychodz. Nie ma nic piękniejszego niż tulić maleństwo w ramionach ale to zrozumie tylko prawdziwy człowiek i matka. Tyle jadu w Tobie że niejedną żmiję byś zabiła