Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KTOS KTO PRACUJE W BANKU TO WG WAS KTOS LEPSZY NIZ INNI

Polecane posty

Gość gość

bo moja mama uwaza ze kolezanka ktora pracuje w banku jest lepsza niz ja..bo ja tylko pracuje w placowce socjoterapii i to glupia praca wg mej matki a kolezanka skonczyla marketing i zarzadzanie i pracuje w banku..to wg niej coś i prestiz

Gość gość
Twoja matka jest głupia :D prestiż jest dopiero kiedy jest się kierownikiem banku, ale takiego dużego, nie maleńkiego oddziału :) a szanse na to że koleżanka kiedykolwiek awansuje są znikome. Do końca zycia będzie robić ciągle to samo, jak automat :o

Gość gość
Nie , nie jest lepszy , tylko prezes banku jest lepszy- lepszy cwaniak

Gość gość
Praca w banku to akwizycja, sprzedaz kart, kredytów itp.

Gość gość
ale mama twierdzi ze kazdy kto pracuje w banku to duzo zarabia a ja grosze zarabiam:( ciagle mowi do mnie ,że marta zarabia duzo kasy bo w banku pracuje...juz mam dosc sluchania tego ,że jestem przy niej zerem..ech.....dzieki za odpowiedzi.

Gość gość
Nie od ciebie, ale od takiej pracującej np. w mięsnym. Masz wykształcenie i pracujesz zgodnie z nim i ona też.

Gość gość
"kazdy kto pracuje w banku to duzo zarabia" Każdy, który okrada ten bank lub spotyka się z panami po pracy.....

Gość gość
Żebyście wiedziały ile dziewczyn z wyższym pracuje w sklepach :( A już mięsny to elita :O

Gość gość
zaleciało wiejskimi kompleksami

Gość nouvelle95
jak "wyższe" to magister politologii, to nic dziwnego, że pracuje w sklepie. praca w banku żaden prestiż. twoja matka jest głupia, pisał ci już to ktoś?

Gość gość
Zapewniam cie ze praca w banku to nie tylko akwizycja , wiec nie plec glupot. Np moj maz kontroluje przeplyw pieniedzy ( wplaty wyplaty miedzynarodowe) obsluguje i kontroluje pieniadze najwiekszych firm w Europie , z kredytami i kartami nie ma nic do czymienia

Gość gość
Zależy na jakim jest się stanowisku. Pracując na najniższym szczeblu, przy okienku można się zabić z nudów....

Gość gość
a czemu zabic z nudów??w miescie przeciez duzo ludzi korzysta z banków.. zarzadzanie i marketing to studia ,ktore sa lepsze niz politologia wiec praca jest po tym w banku wlasnie.

Gość gość
hehe

Gość gość
może pracuje w banku jak w powiedzeniu: - wykładam chemię... tak???!! - w sklepie na półki.

Gość PawelS
Moja żona pracuje w banku jako sprzedawca i zarabia ok.2000 i od czasu do czasu jakaś premia jej wpadnie.Musi dzwonić po klientach i wciskać kredyty,pożyczki,karty itp.czasem mi mówi że ta praca ją wykańcza psychicznie.

Gość gość
2 tysiace moze zarabia bo na wsi a nie w miescie i moe studiow nie ma.