Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym to nosic

Polecane posty

Gość gość

Kupilam dzis w reserved taka rótka katanke jeansowa. To chyba nawet jest ta tylko na zdjeciu jakos tak dziwnie wyglada http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all/outerwear/kd381-55j/ladies-jacket Co o niej sadzicie? jak myslicie z czym to nosic? Mi sie podoba zestaw, czarne leginsy, jasna koszulka i na to katana albo do jakichs spodenek krotkich tez. Bo do jeansow jakos mi sie nie bardzo podoba. Prosze o opinie bo troche jestem juz niepewna czy dobrze zrobilam ze ja kupilam bo troche kosztowala. Wolalabym jakas jasna, byla taka ale dluga a chcialam krotka i teraz juz sama nie wiem... Nosicie takie katanki?

Gość gość
Żadko chodze w sukienkach ale mysle ze zestawienie byloby ok tylko nie za bardzo akurat podoba mi sie ta sukienka. Duzo osob teraz chod******atankach nawet do jeansow ale jakos tak dziwnie to dla mnie wyglada;/ Kurde teraz nie wiem bo bardziej praktyczna bylaby taka dluzsza ale znow chyba bardziej podoba mi sie ta krotka np do sukienki czy krotkich spodenek wyglada lepiej. Dluga to bardziej jako kurtka

Gość gość
Pewnie dałaś ponad 100 zł :D Jak takie kurtki kilka lat temu każdy miał i ta moda wróciła. Można dostać taką za grosze na all czy nawet w lumpeksie :D Ja swoja upolowalam na aukcji allegro, jest jasnoniebieska, piekna. Nosze do sukienek, do niebieskich jeansow, ogolnie do wielu rzeczy pasuje.

Gość Balbina i Ptys
Juz dawno doszlam do wniosku, ze jesli gora jeansowa to dol z innego materialu i na odwrot. Czyli jesli kurtka jeansowa, to dol albo spodnica np khaki, kolorowa, bluzka biala, ewentualnie jakakolwiek inna, a jak dol jeansowy (spodnica czy szorty) to koniecznie gora np zwykla koszula biala czy blekitna, czy bluzka pluz zakiet, sweterek. Nigdy razem, bo wyglada to nieelegancko. Takie moje zdanie na temat mody.

Gość gość
no niestety dalam 150 zl;/ szkoda mi bylo jak cholera. Zawsze mi sie podobala ale jak nie pracowalam to tym bardziej bylo mi szkoda. A co myslicie o tej?