Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Okłamuje chłopaka co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 lat, a on 25. Poznaliśmy się na sylwestrze a Spotykamy się już miesiąc. Nie myślałam, że coś z tego będzie, bo on nie podoba mi się tak bardzo z wyglądu, ale okazało się, że jest bardzo dobrym człowiekiem. Dobry, szanuje mnie, wszystko co zchce robi dla mnie, jest wspaniały i jest mi z nim dobrze. Myśli poważnie o życiu i nie interesują go przelotne znajomości. On chce być ze mną ale ja mu odmówiłam, bo nie mogę być z kimś w związku gdy kogoś okłamuje. Ale on mimo tego dalej liczy że coś z tego będzie, bo bardzo mu się spodobałam. Jest mi z tym źle że go okłamuje. Powiedziałam mu, że pracuje u ciotki w sklepie obuwniczym. A tak na prawdę nie mam pracy i siedze całymi dniami w domu. Powiedziałam że jestem po liceum, a skończyłam tylko gimnazjum. Oczywiście poszłam dalej do szkoły ale byłam młoda, głupia i nie skończyłam. źle mi z tym... chciałabym powiedziec mu prawdę ale boję się że mnie odrzuci i bardzo mi wstyd bo on uwaza mnie za taka zaradną dziewczynę. On zaprasza mnie jeszcze na 2 tygodniowe wakacje nad morze. Bardzo chce zebym z nim pojechala. Nie bardzo się zgodziłam, bo za co pojadę jak nie mam pieniędzy...wymyśliłam że rodzice się nie zgodzą a on i tak dalej nalega... sad CO ROBIĆ? POMOCY Podobno najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego kłamstwa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować