Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Witam. Mam 21 lat, a on 25. Poznaliśmy się na sylwestrze a Spotykamy się już miesiąc. Nie myślałam, że coś z tego będzie, bo on nie podoba mi się tak bardzo z wyglądu, ale okazało się, że jest bardzo dobrym człowiekiem. Dobry, szanuje mnie, wszystko co zchce robi dla mnie, jest wspaniały i jest mi z nim dobrze. Myśli poważnie o życiu i nie interesują go przelotne znajomości. On chce być ze mną ale ja mu odmówiłam, bo nie mogę być z kimś w związku gdy kogoś okłamuje. Ale on mimo tego dalej liczy że coś z tego będzie, bo bardzo mu się spodobałam. Jest mi z tym źle że go okłamuje. Powiedziałam mu, że pracuje u ciotki w sklepie obuwniczym. A tak na prawdę nie mam pracy i siedze całymi dniami w domu. Powiedziałam że jestem po liceum, a skończyłam tylko gimnazjum. Oczywiście poszłam dalej do szkoły ale byłam młoda, głupia i nie skończyłam. źle mi z tym... chciałabym powiedziec mu prawdę ale boję się że mnie odrzuci i bardzo mi wstyd bo on uwaza mnie za taka zaradną dziewczynę. On zaprasza mnie jeszcze na 2 tygodniowe wakacje nad morze. Bardzo chce zebym z nim pojechala. Nie bardzo się zgodziłam, bo za co pojadę jak nie mam pieniędzy...wymyśliłam że rodzice się nie zgodzą a on i tak dalej nalega... sad CO ROBIĆ? POMOCY Podobno najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego kłamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach