Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie olal wiec ja teraz olalam jego

Polecane posty

Gość gość

Pewien facet kilka tyg temu zaczął mnie adorowac. Pisał i dzwonił kilka razy dziennie i planował kolejne spotkanie...aż po prostu pewnego pięknego dnia zamilkl... Ja do niego napisałam co się dzieje i dklaczego się nie odzywa to odpowiedział niby ze chce sie spotkać o jest ok ale bardzo zdawkowo i zamilkl na 2 tygodnie...już myślałam że się nie odezwie i pogodzilam się z tym aż wczoraj napisał co u mnie i że przeprasza że się nie odzywal ale był gdzieś ba wyjeździe...Nie mam zamiaru nawet mu odpisać ,poprostu totalna klęska w jego stylu:D Pewnie sądził że ma mnie na każde zawołanie a tu się zdziwi... Dobrze robię? Też uważacie że kontakt z nim nie ma najmniejszego sensu?

Gość gość
ja uważam że nie myjesz gnojówki i dlatego cię olał

Gość gość
Miało być totalna olewka w jego stylu ;) sorry ale pisze z tel i słownik mi sie wlacza

Gość gość
gdybyś myła pizdodupe to by cie nie olał

Gość gość
Czemu gimbusy?on zachował się dziecinnie więc nie zamierzam inaczej jego potraktować, chyba olewka go bardziej zaboli niż jakieś wyrzuty z mojej strony... A przynajmniej jak nawet ma mnie gdzieś to choć troche odbije się na jego ego ze taki cudowny nie jest i na niego już nie polecę

Gość gość
No i bardzo dobrze zrobiłaś :) i tak by z tego nic nie wyszło bo koleś nie traktował cię poważnie,a przynajmniej postapilas z godnością, obojętność boli najbardziej

Gość gość
pokochajcie mnie dziewczyny! moje gadu-gadu to 5473221

Gość gość
Dziecinada...

Gość gość
Wiem że mi będzie trudniej nawet w lecie, ale jak się znienacka wypnę to może mi się uda olać mu przynajmniej buty i spodnie