Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kucia

Zostawil dla innej

Polecane posty

Gość Kucia

Hej dziewczyny mam podobna sytuacje do waszej .Moj chlopak zostawil mnie przez Tel . Tych slów nie zapomnę do końca życie " My juz razem nie jesteśmy ". Zawalil mi sie wtedy caly swiat i dodam ze bylam sama za granica w pracy . W nowy rok ukazala sie u mnie nerwica lekową balam sie wszystkiego, schudlam bardzo dużo aż grozila mi anoreksja ale jakoś sie pozbieralam i wszystko szlo ku lepszem . Pewnego dnia znowu sie do mnie odezwal i nadzieja powrocila spotkaliśmy sie parę razy , wracaliśmy razem do Polski i myslalam ze jakoś sie to wszystko poukłada, ze znowu będziemy razem ..... I nagle oznajmił mi ze ma dziewczyne na której mu zależy !!!! Doznalam szoku bo co dopiero wrocilam z urlopu z Polski . Ale powiedział dam sobie rade , lecz sie przeliczylam nerwica wrocila jak bumerang, mam leki nad którymi nie mogę opanować caly czas placze , boje sie wszystkiego . Dzisiaj mial do mnie przyjechac żeby sie pożegnać i nie przyjechal . Czyje sie tak bardzo źle chcem do mamy jak Male dziecko ale coś mnie tu trzyma tylko nie wiem co choć jestem bardzo samotna . Jak radzicie co mam robić ???? Doradź prosze

Gość gość
postaraj się go odzyskać porozmawiaj z nim

Gość gość
nie pozwól go sobie odebrać

Gość gość
moze w takim razie nie był cb wart daj sobie z nim spokój

Gość gość
zacznij rozgladac sie za mezczyzna a nie gowniarzem.Facet,ktory zrywa przez tel to jaj nie ma i tyle w temacie kobieto:p

Gość gość
a po to ze może jej na nim zależało

Gość gość
Dlaczego wy dziewczyny sameladujecie sie w depreche,same wybieracie palantow,a potem lament i nerwica.Skoro cie olal,to olej do podwojnie,po co ci taki smiec,ktory nie umie nawet w oczy powiedziec,ze dyma inna na boku.Miej szacunek do siebie,bol minie,nie on jeden na swiecie tylko gaky otworz szerzej:p

Gość gość
idź proś go na kolanach żeby wrócił

Gość Ale to już było
Facet robi sobie z Ciebie żarty. Nierozumiem po co na nowo z nim spotykałaś się? Zwłaszcza że już zerwał z Toba wczesniej.Przyjechałaś do Polski, chciał Cie wykorzystać, zabawić się i ponownie rzucic! Przeciez on Ciebie nie kocha.Nie łudz się,że będzie jak dawniej.Tego kwiatu jest pół światu.Poznasz kogoś kto Ciebie pokocha.Nie warto płakać za takim dupkiem.

Gość gość
racja