Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfff

chude musicie jesc bardzo mało tylko skąd macie energię?

Polecane posty

Gość gośćfff

wszystkie które znam jedzą malutko tylko skąd mają siłę? jak jem mało jestem szczupła, ale i bardzo słaba

Ja jem sporo. Śniadanie, drugie śniadanie, obiad, kolację i jakiś owoc albo słodką bułkę pomiędzy a przy 163cm nie ważę nawet 55kg. Nie jestem słaba. Ważne co jesz i czy się ruszasz.

Gość gość
ja mam 161 ważę 49 kg, jem dużo, ale dużo się ruszam .

Gość gość
kwestia metabolizmu mogę wp*****lać jak tucznik ale nigdy nie ważę więcej niż 60 kilo raz tylko utyłam do 70 kilo, ale wtedy wpieprzałam pół bochenka chleba dziennie, smarowanego miodem i zapijałam hektolitrami tłustego mleka.... miałam stresa bo zmarła mi babcia i nie dostałam się na studia.... potem zrzuciłam te 10 kilo

Gość gość
Haha. Jem dosyć dużo i ćwiczę.

Gość gość
Ja jestem szczupła i zgrabna, a jem bardzo dużo. Poza tym uwielbiam słodycze. Czasami mnie wkurzają komentarze, że osoby szczupłe pewnie nic nie jedzą i ciągle wymiotują i dlatego są takie szczupłe. Bzdura. Trzeba o siebie dbać. A takie komentarze z reguły słyszę od osób, które mają problemy z "przemianą materii".

Gość gośćfff
takie szczapy chodzą, niesamowite jestescie dziewczyny zazdroszcze

Gość gość
metabolizmu się nie oszuka ja mogę jeść dużo i nie tyć ale gdy chcę trochę zrzucić to ni uja nie idzie.... a jak schudnę to zaraz wracam do tej stałej wagi taki lajf, lepsze 60 kilo na stałe niż 54 kilo na chwilę

Gość gośćdgg
są takie mega chude bez mięśni, jak dziewczyneczki i to zachwycające.. nie wchodzi w nie