Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki usmiech

Polecane posty

Gość gość

No wiec od początku. Jestem studentką i dzisiaj idąc pustym korytarzem mojego wydzialu napotkałam jakiegos w miare młodego faceta( prawdpodobnie młody doktor, ewentualnie student wyzszych lat studiow doktoranckich, bo wychodzil z jednego z pokoi kadry naukowej, z kubkiem w ręku), który bardzo, ale to bardzo szeroko sie do mnie usmiechnal ( taki naprawdę mega szeroki usmiech, az lekko nienaturalnie to wygladalo)... Co mam o tym mysleć? Czy to moze cos oznaczac, czy po prostu facet jest dziwny( jak z reszta polowa naszej kadry naukowej)?

Gość gość
Ktoś mu powiedział, że uśmiech to droga do serce drugiego człowieka.

Gość gość
no, ale w sumie niektorzy ludzie tak maja, ze sie lubia usmiechac, i to nic nie oznacza... no, ale ten usmiech byl taki naprawde szeroki...nie wiem co o tym myslec... troche glupio, ze nie odwzajemnilam tego usmiechu, no nie?

Gość gość
ktos doradzi?

Gość gość
boze, czekaj na rozwoj wydarzen. jesli mu sie podobasz, to na pewno sie jeszcze odezwie... a moze nie usmiechal sie do ciebie, tylko do osoby za tobą...

Gość gość
nie mogl sie usmiechac do kogos innego, bo jak juz napisalam, korytarz byl pusty, nikt za mna nie szedł... i niby jak ma sie odezwac, jak nie wie, jak sie nazywam, nie ma do mnie namiarow, a wydzial jest tak duzy ze mozemy sie nastepne kilka miesiecy nie spotkac ( studiuje juz prawie trzy lata i pierwszy raz go widzialam)

Gość gość
jakies rady?