Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość potrzebuje pomocy

Czy jest tu ktos kto zna sie na e papierosach?

Polecane posty

Znajde tu kogos takiego? Mam troche skomplikowany problem, wiec jak jest ktos taki to niech sie odezwie to opisze dokladnie na czym moj problem z takim papierosem polega.

Gość gość
pisz, ja korzystam z e-papierosów więc co nieco się znam

super:) Moj problem polega na tym,z e posiadam papierosa takiego: http://cigger.pl/pl/17/sklep/p:66 i na 4 obrazku jest pokazany clearomizer. Zrobilam cos glupiego i ta czerwona czesc (tulejka bodajze) odkrecilam, wyrwalam (?) od tej metalowej (ale nie tej chropowatej tylko gladkiej) i teraz jak probowalam wlozyc to ciagle jest malenki przeplyw powietrza co czuje podczas zaciagania sie i co najgorsze liquid minimalnie wycieka:( Czy uszkodzilam trwale tego e-papierosa? Bo widzialam,z e te tulejki sprzedaja oddzielnie bez tej metalowej czesci, wiec wyglada to tak, ze mozna to wymienic, ale nie da sie tego dolaczyc do czesci metalowej tak by bylo calkowicie szczelne, wiec? Nie znam sie za bardzo na e papierosach dlatego pytam i mam nadzieje, ze opisalam moj problem dosc zrozumiale.

Gość gość
używam inny model, możliwe że uszkodziłaś gwint lub uszczelkę, z tego co widzę części są wymienne i można dokupić poszczególne elementy

mozna dokupic, ale ja nie jestem w Polsce:( Na dodatek nikt ze znajomych nie jedzie teraz do PL

Gość gość
skorzystaj ze sklepików w internecie, jest ich od groma, staraj się kupić standardowy model z gwintem 510 i baterią powyżej 2000 mah ładowności

niestety jak pisalam w Polsce nie mieszkam wiec nie wiadomo czy by mi w ogole doszlo. A na baterie nie narzekam, myslalam na poczatku by kupic wieksza, ale okazalo sie, ze nie ma potrzeby

Gość gość
450 mAh, gwint Ego, szukaj elementów pod ten model, z pewnością będą dostępne w sklepikach

niestety tutaj gdzie jestem nie dostane nic takiego:(

Gość gość
mieszkasz na Antarktydzie?

Nie:P Mieszkam w Norwegii

Gość gość
szukaj w googlu norweskich sklepów z e-fajkami

znalazlam wlasnie jeden sklep internetowy, ale tam moge kupic calkiem innej firmy papierosy. Moze i nawet bym kupila nowego, ale wybor jest mierny. Do tej pory e papierosy byly tu zakazane wiec jeszcze rynek sie nie rozkrecil.

Gość gość
e-papierosy były zakazane w Norwegii? Ale kibel.

Gość gość
Pracuję w sklepie z e-papierosami. nie sprzedaję takich modeli ale wg mnie jest to clearomizer crystal II a tulejki do niego są sprzedawane z tą metalową częścią. Najlepiej dokupić po prostu nowy parownik z tym samym gwintem;-)

no niestety tutaj wiele jest zakazow:O