Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli dziecko ma alergie na marchewkę to odczekac az plama zniknie czy mogę wpro

Polecane posty

Gość gość

wadzic do diety ziemniaka? rozszerzam diete dziecku prawie 7m. zaczelam od marchewki ale mam wrazenie ze od dwoch dni w nocy jest niespokojna, nie moze sobie zasnąc i nieco nizej pod okiem ma plamkę czerwona. czy to moze byc alergia na marchew? jesli tak to musze odstawic marchew na okolo tydzien i potem wróce ponownie ale czy przez ten czas mogę wprowadzic ziemniaka czy powinnam odczekac az plama zniknie by byc pewna co uczula?

Gość gość
moja cala byla czerwona. buzia i plamy na calym cialku. potem wrecz ranki. odstawilam podukty stale az wszystko minelo na jakies10 dni. do marchwi predko nie wroce. a plamkq pod okiem czy aby nq pewno z marchwi?

Gość gość
własnie nie jestem pewna ale ma ja mniej więcej od momentu kiedy wprowadziłam marchewkę w sumie nie jest to zadrapanie wiec co innego mogłoby to byc. juz sama nie wiem czy podac jej jutro marchewke czy odczekac tydzien i podawac tylko mleko z piersi?

Gość gość
Ja bym odczekala tydzień z nowosciami do 10 dni. Bo jak ja juro wysypie a dasz cos nowego to nie bedziesx wiedziala czy to jeszcze marchew czy podana nowość.