Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybita szyba w starych drzwiach pokojowych

Polecane posty

Gość gość

co wstawic zamiast szyby w drzwiach ? Wczoraj przez przypadek właśnie wybilam, co zrobić jak najtanszym kosztem i najprościej ? Niestety bede musiala zrobic to sama, drzwi i tak beda wymieniane za około pół roku, jakiś pomysł ?

Gość gość
nikt sie nie znaa?

Gość gość
grubą folię albo cienką płytę

Gość gość
Płyte z plastiku, nie wiem jak to sie fachowo nazywa

Gość gość
no ale bede w stanie zamontować ją sama?

Gość gość
U szklarza taka szyba będzie kosztować ok 50 zł.

Gość gość
Myślę, że będziesz.

Gość gość
myślałam, zeby wstawic dyktę, ale zupelnie sie na tym nie znam no i męskiej ręki tez brak, nie mam nikogo kto moglby mi pomóc. jak mam tę szybę włozyc ?

Gość gość
Nie słuchaj go, weź kup piankę montarzową, przyłożysz do krawędzi bez rozbierania żadnego, psikniesz i zrobione :P

Ciekawe, że ten "specjalista" odezwał się dopiero teraz :( . x Oczywiście, że możesz tak zrobić, tylko PO CHOLERĘ MASZ KUPOWAĆ PIANKĘ GDY MASZ ORYGINALNE MOCOWANIA (i tak będziesz musiała je z jednej strony zdemontować). Po drugie: nie chciałbym widzieć Twojego mieszkania i okolic tych drzwi, po tym, jak będziesz się uczyła używać pianki :P :P :P . x Panie "doradco" jesteś pan pozbawionym wyobraźni idiotą, jeżeli sądzisz, że dziewczyna, która ma problem z szybą w drzwiach będzie potrafiła posługiwać się pianką niczym profesjonalista :( :( :( . x A na koniec przypomnę idiotom, którzy montują prawdziwe okna, na samej piance, że PIANKA SŁUŻY DO USZCZELNIANIA, A NIE DO MOCOWANIA.

...weź kup piankę montarzową... Tak na marginesie, to nie tylko na remontach, ale i na ortografii, ten specjalista :P od montaŻu się nie zna :D :D :D .

Gość gość
U szklarza nowa szyba by kosztowała z montażem pewnie ze 300 zł, więc się nie opłaca. Możesz kupić w sklepie dla plastyków taką grubą szarą dyktę i okleić ją jakąś fajną tapetą albo materiałem - na wikol dobrze trzyma. A na przyszłość lepiej wybrać drzwi bez szyby, zobacz sobie tutaj na przykład www.famix.pl/famix/drzwi-wewnetrzne. I czemu wymiana dopiero za pół roku?

Gość gość
No, ale co to za drzwi bez szyby, z kawałkiem dykty... Ja zamówiłabym u szklarza z montażem. A co do okien osadzonych na piance - miałam przyjemność coś takiego widzieć. Zgroza. Specjaliści z bożej łaski. Dobrze, że wewnętrzne drzwi osadzała nam inna firma, i przynajmniej futryny nie wypadały... i tu w porządku było. http://www.drzwistudio.pl/ się spisali, a ci od okien - woziliśmy się z nimi kawał czasu, ale strach było okien dotknąć, baliśmy się, że wylecą...

Gość gość
skoro za pol roku wymieniasz to chyba juz sie nie oplaca nic robic... ewentualnie przyspieszyc zakup nowych drzwi... a juz wybralas nowe? bo ja wlasnie sie zastanawiam i łażę po necie zeby znalezc cos dobrego w fajnej cenie.. na razie chyba sie zdecyduje na http://skladbudowlany-zuromin.pl albo jakas sieciowke

Gość gość
ja tam wstawiałam szybę w pobliskim zakładzie szklarskim - http://szklarzokuniew.pl/ ale skoro chcesz wymieniać drzwi, to może zaproponują ci inne rozwiązanie, takie tymczasowe.

Gość gość
zamów szybę w zakładzie szklarskim http://zakladszklarski.com.pl/ Pietrowski w Rumi. Oni oferują różne kolory, rodzaje i wzory szyb do drzwi wewnętrznych. To będzie szybkie i tanie rozwiązanie niż miałabyś kupować drzwi. Skontaktuj się ze szklarzem i zapytaj o cenę takiej szyby.

Gość gośćskzlarz
mozna bez problemu kupic szybe z pleksy , lekka , nie rozbija sie jak zwykła szyba, i chyba kazdy facet bez problemu zrobi to kilkanascie miniut ,

Gość gość
Bez żartów, są przecież zakłady szklarskie z bardzo tanimi szybami. Ja korzystałam jakiś czas temu z zakładu szklarskiego czynnego 24 h www.diamentsc.pl. Szybko przyjechali i naprawili szkodę za grosze.

Gość gość
Żartem jest twój SPAMERSKI BEŁKOT. Za cenę przyjazdu twojej upadającej firemki, można kupić nowe drzwi :P.

Gość gość
może to nie bełkot reklamowy a twój beznadziejny suchy post.....który nic nie wnosi...... jasne najlepiej kupic nowe drzwi hahahahaha..wprawienie szyby to wydatek góra 100zł gdzie kupisz

Gość gość
jak czytam wasze bzdurne odpowiedzi to mnie szlak trafia wy wiecie ile plexi kosztuje o wiele więcej niż normalna szyba !!