Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy musza byc jacys uposledzeni ze glosuja ciagle na te same swinie

Polecane posty

Gość gość

Ktore od 25 lat mlaskaja ryjami i wyzrywaja to co ludzie wplaca z podatkow

Gość gość
lemingi jak nic

Gość gość
w ostatnich wyborach dziwnym trafem 200 tys głosów było nieważnych, przypadek?

Gość gość
Tusk namnożył urzędników i to oni razem ze swoimi rodzinami na jego partię głosują, a że nie myślą to inna sprawa

Gość poziom0
teraz już są porządnie utuczone i nadają się na rzeź , czyli pod gilotynę albo bardziej humanitarnie ale nie do końca koszernie, sami tego chcieli w ustawie prawnej

Gość gość
W tym chorym kraju nie ma na kogo głosować... Jedni gorsi od drugich, to już nawet nie jest wybieranie "mniejszego zła"... ;[

Gość gość
jak to nie ma na kogo głosować, ja głosuje na KNP, tylko ta partia myśli w tym kraju realnie

Gość gość
K***in, jasne... po przeczytaniu jego bloga stwierdziłam, że prędzej świnie zaczną latać niż zagłosuję na kogoś kto nie ma krzty szacunku do... właściwie do kogokolwiek. Ten człek żyje tylko obrażaniem wszystkiego dookoła...

Gość gość
nieprawda, on obraża wyłącznie złodziei przy korycie walcząc o nasze prawa do wolności

Gość gość
Obraża również kobiety, niepełnosprawnych itd. itd. Pajac...

Gość gość
skoro on obraża to zobacz do jakiego stopnia zachowują się lemingi na kafe z podejściem do kobiet, traktują je jak przedmioty do wydymania

Gość gość
Najgorsze jest to, że z wieloma poglądami tego pajaca się zgadzam i gdyby nie był takim dupkiem to pewnie miał by mój głos. No ale jak ktoś jest takim chamem i prostakiem to przykro mi... A właściwie nie, nie jest mi przykro. Dla mnie to taki trochę inteligentniejszy Jarek, też tylko szczeka i obraża wszystkich wkoło.

Gość gość
Ale co ma piernik do wiatraka? "Lemingi z kafe" nie są politykami. Na K***ina nie mam najmniejszego zamiaru głosować, szczególnie, że jego poglądy gospodarcze są tym bardziej antypolskie. Gdyby KNP rządziło to już całkiem obcy kapitał by nas wykupił i tyle ;]

Gość gość
czasem jego teksty trzeba puścić mimo uszu bo poglądy gospodarcze są o wiele ważniejsze jakby nie było kształtujące nasze codzienne otoczenie

Gość gość
K­or­wina... Nie wiem, czemu wykropkowało.

Gość gość
K***in też traktuje kobiety jak przedmioty. Sorry, "czym są kobiety" to wystarczający na to dowód. Czymś to może być samochód. A lemingi z kafe to tylko niewyżyta gimbaza, od dorosłego teoretycznie poważnego człowieka wymagam odrobiny szacunku do własnej osoby. Zresztą, niby dlaczego miałabym zagłosować na kogoś kto chce mi zabrać prawo wyborcze? Oddać swój głos, na kogoś kto chce mi go odebrać? Bardzo to nielogiczne.

Gość gość
właśnie dlatego jego poglądy gospodarcze są na czasie i jak najbardziej propolskie, zakładasz fabrykę i kto cię zmusi abyś ją sprzedał?

Gość gość
głosując na K***ina w końcu zaczniesz zarabiać na siebie zamiast na bande tych złodziei przy korycie

Gość gość
"czasem jego teksty trzeba puścić mimo uszu bo poglądy gospodarcze są o wiele ważniejsze jakby nie było kształtujące nasze codzienne otoczenie" Proszę Cię, puszczać mimo uszu to ja mogę teksty pana Wieśka spod monopolowego albo lemingów z kafe, a nie człowieka, który ma rządzić moim krajem! Jak mam głosować na kogoś, kto chce mi odebrać ciężko wywalczone przez poprzednie pokolenia przywileje? Nie zamierzam cofać się w rozwoju.

Gość gość
Jasne, bo Polaków stać, by masowo zakładać fabryki ;] jakby Korwin rządził, to już dawno wszystko by poszło pod młotek, obce przedsiębiorstwa by przejęły wszystko co się da i ciekawe, jak polacy mieliby się przebić z własną przedsiębiorczością na już zagospodarowanym rynku! Nie ma to jak myślenie sloganami z Korwina... To się nazywa pogłębiona bantustanizacja Polski i bardzo dobrze, głosujcie na bezkrytyczny liberalizm Korwina, to świetnie pasuje do polskiej niewolniczej mentalności... jesteśmy chyba wprost stworzeni jako naród do bycia niewolnikami obcego kapitału skoro takie chore pomysły gospodarcze mają u nas poparcie!

Gość gość
jakie masz niby przywileje? prawo do tyrania za pół darmo bo większość twojej pensji skonfiskuje c***aństwo?

Gość gość
Ja owszem, jestem za wolnością gospodarczą, ale kiedy nasza gospodarka jest tak osłabiona wieloletnim rozkładem przemysłu itd. to już to widzę, jak Polacy zyskają na niekontrolowanym liberalizmie Mikkego!! Liberalizm- TAK, ale Z GŁOWĄ...

Gość gość
Każdy miałby szanse na własny biznes bez tej całej biurokratycznej otoczki, z niskimi podatkami bardo szybko Polacy staliby się gospodarzami we własnym kraju, jak do tej pory są wyrobnikami państwa z coraz większą liczbą urzędników zakładających nam knebel fiskalny.

Gość gość
Mam przywilej wrzucenia idiotycznej karty do głosowania do idiotycznej urny, który to przywilej Korwin tak ochoczo chce mi zabrać. Już samo to mnie mierzwi jak o nim myślę.

Gość gość
a na kogo maja glosowac? na wieksze swinie? Wybiera sie najmniejsze zlo, bo panstwo musi miec rzad i istnieć,

Gość gość
Uważasz, ze 25 lat temu rządzili aniołowie? I był raj? Jakeś taki mądry, to idż do rządu, mamy demokrację, każdy moze startować. Polakami niełatwo jest rządzić.

Gość gość
wiesz ilu obecnych przedsiębiorców w latach 90tych zaczynało od straganu na bazarze? Brak wolnego rynku powoduje odpływ najzdolniejszych Polaków których odstręcza państwo czepiając się nawet podatku od grosika na Allegro.

Gość gość
chyba tak

Gość gość
Demokracja jest jednym z głupszych systemów politycznych hołubiąc idiotów przy władzy. To ja już wolę mieć mądrych ludzi przy władzy bez prawa głosowania w idiotycznych wyborach na które i tak nie wielu uczęszcza.

Gość Trust me i am a pharmacist
Pomijając moje poglądy, bo są partie które mi odpowiadają ale: Na PO nie zagłosuję, bo mnie wkurzają od początku do końca, na PiS nie bo tam same oszołomy (Macierewicz i spółka), PSL jest tak mdłe, że aż boli, SLD nie wiem po jaką ciężką cholerę wybrała sobie tego starego komucha za przewodnika, Korwin jest dla mnie zwykłym chamem i burakiem, Palikota pominę milczeniem, a reszty to nawet nie ma co wspominać... No i na kogo głosować ja się pytam?