Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAZOWI Ludzie nigdy nie mowia zle BRZYDKO o swoim kolorze skory ,tylko ladnie

Polecane posty

Gość gość

Zauwazcie ,ze brazowi ludzie nigdy nie mowia o swoim kolorze skory ,w sposob brzydki ,jak mowia to w sposob ladny "czekolada" ,za to biali ludzie z jasna mleczna karnacja ,prawie zawsze mowia w brzydki sposob o swoim kolorze skory.... I biali probuja na sile przypodobnic sie do brazowych ludzi ,brazowi o tym wiedza i maja niezly ubaw z bialych..

Gość gość
nieprawda, dosyć często wyzywają się na wzajem od negrów i czarnuchów

Gość gość
Brazowi widza ze biali z jasna karnacja, maja kompleksy ze czuja sie gorsi ..i chca sie do nich do brazowych prawie za wszelka cene upodobnic.. :(

Gość gość
Bo polacy to strasznie zakompelksiony narod i mysla ze cos obcego innego to lepsze ;)

Gość gość
Chcesz być blady to sobie bądź. Opalona skóra (nie przesadzona, ale to też według gustu) zawsze wygląda lepiej.

Gość gość
KAZDEMU PODOBA SIE COS INNEGO!!! Jeden lubi roze czerowne,drugiemu bardziej podobaja sie biale roze ! JEDEN lubi kolor niebieski ,drugiego bardziej podoba sie kolor zielony itp,itd .

Gość gość
POLACY to narod brzydki !!!! nie chodzi tu o wyglad ,ale styl bycia --WIECZNIE NARZEKAJA,nic im nigdy nie pasuje...WIECZNIE KOGOS KRYTYKUJA,wyszukuja tylko wad w innych...

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
Moim zdaniem jest odwrotnie i wielu czarnych chce mieć biała skore,bardzo popularne na całym świecie sa zabiegi rozjasniające skore całego ciała,gwiazdy jak Rhianna i inne sa wybielone,rozjaśnia sie im skórę.Nawet kobiety korzystają ze środków ,ktore sa niebezpieczne aby mieć jaśniejsze skórę ,oprócz tego osoby czarnoskóre chętnie zwężają sobie nosy i nie lubią swoich włosów.Osobiście jestem zadowolona,ze jestem biała i nie znam nikogo z białych osob,ktore chcą byc czarne.Nie znam tez nikogo ,kto brzydko mówi o tym,ze jest biały.To jakies dziwne przypadki.

Gość gość
Biali maja kompleksy i czuja sie gorsi z powodu koloru skory?Nie sadzę,pewnie sa poszczególne przypadki ale to wyjątki.Wiekszosc białych jest zadowolona ze swojego koloru skory.

Gość gość
Brazowi ludzie maja ten typ nosa jak zgnieciona truskawa i takie jakby zniszczone wlosy sianowate ...ale jak wyprostuja je nablyszcza czyms to jest ok

Gość gość
Biały człowiek nie chce być brązowy tylko mieć lekko brązową opaleniznę....

Gość gość
opalone ciało jest ładne a brązowa skóra wygląda jak wymazana kup/ą i tyle

Gość gość
Wysmarowany kupa...badz sraczka...

Gość gość
ALE BRAZOWI sa mniej zakompelksieni niz biali ludzie o jasnej mlecznej karnacji

Gość gość
Ja mam bladą karnację i nie jestem zakompleksiona, nie opowiadaj bzdur.

Gość gość
Ja jestem brązowa i lubię moj kolor skory. Brązowa bez opalania. Ake moja koleżanka jest biała i tak lubi. Nawet jak jest żar na zewnątrz ona siedzi w cieniu. I moim zdaniem tak jej pasuje, nie wyobrażam sobie jej i brązu.

Gość gość
Mam jasna ,mleczną karnację i dobrze mi z tym,nie chce sie nawet opalać.Nie wiem skad bierzecie takie głupoty.Kompleksy na rożnym tle maja wszystkie rasy ludzi ale nie można uogólniać.

Gość gość
wole rozowe -rozane usta ,niz jakies brazowe..

Gość Arya Stark
Valar morghulis

Gość gość
Sa rozne gusta

Gość gość
Polacy to zakompleksiency ,co tu duzo mowic

Gość gość
dokaldnie polacy sa bardzooo zakompleksieni i wola to co inne obce..tylko nie swoje ;)

Gość gość
Rowniez mieszka wiele lat za granica i pelno to brazowych ludzi i wcale nie kazdy z nich jest ladny !!! wiele brazowych ludzi jest brzydkich .. ale dla polakow moze i wszyscy brazowi sa ladni ,bo inni od nich,bo siebie nie lubia.. ;)

Gość gość
bo polacy to wiecznie zachwyacaja sie tym co inne,obce,innne niz oni...

Gość gość
a co jest fajnego w byciu muslinem, ciapkiem czy tez murzynem, mam biala skore i sie tego nie wstydze, jestem dumna,ze jestem biala a nie ciemna, tylko ludzie z kompleksami na sile chca sie przyciemin, chodza na solarke,farbuja wlosy na czarno i wygladaja tragicznie sztucznie.

Gość gość
Stek bzdur. W Azji wydaje się miliardy na- A -rozjaśnianie skóry. Miliony żółtych kobiet odda ostatni grosz za rozjaśnienie . Od Japonii po Indonezję. B -korektę oczu na "europejskie" . JW. Małe i skośne są dla elegantek passe ! W Japonii dodatkowo "europeizacja" włosów -farbowanie w pasemka na rudo nawet blondy -nigdy czarny ! O czymś to wszystko świadczy -nieprawdaż ?!

Gość gość
W kulturze ARABSKIEJ najpiekniejsza skora to jasna skora mleczna ,nawet arabki stosuja czarne mydlo NOIR SAVON ,zeby wybielic skore na bardziej jasniejsza ,kupuja pudry jasne.

Gość gość
To skad u nas sie wziela taka moda na brazowa skore ?

Gość gość
Moja kolezanka jest z facetem ktory jest brazowy ,a ona mu mowic ohh jaki on piekny,a on specjalnie jej dokucza ze ona jest blada...ze on lepszy niby..bo brazowy jest..a ona nie..