Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż w ogole nie jest o mnie zazdrosny

Polecane posty

Gość gość

i jest mi przykro Nie jestem brzydka,Nie jestem tez pieknoscia, ale jestem zadbana i wydaje mi sie, ze moge sie podoboac.Ale jestem samotnikiem, domatorem, taki mam charakter ze nie ciagnie mnie do ludzi. Niedawno maz stwierdzil, ze nie jest o mnie zazdrosny bo cytat " kto by mnie chciał z 2 dzieci". Powiedzial to zartem, ale tak mysli. Dzis natomoast wywiazala sie luzna rozmowa o uwodzeniu kobiet. Przyznalam sie mezowi, ze kiedys , dawno temu ktos starał sie o mnie 5 razy mocniej niz On musial( zapraszał na radnki, sypał płatki róz raz w hotleu ;), itp. Na co mąż " aha". Denerwuje mnie ta postwa, jestem stalą dekoracja swojego domu , nikim wiecej

Gość gość
na bank ma kogoś na boku

Gość gość
dlaczego tak myslisz ?

Gość gość
też tak uważam, ja dla swojego męża jestem piękną kobietą. Jesteśmy 11 lat po ślubie i nigdy nic takiego nie usłyszałam, pomimo moich kompleksów, gdyż do wychudzonych kobiet nie należę.

Gość gość
często jest odwrotny skutek ! to on myśli że ty się nie starasz choć nieba mu uchylasz , więc udaje obojętnego by wzbudzić w tobie większe staranie o niego , wierz mi faceci lubią być adorowani choć się nie przyznają ,

Gość gość
i robią na złość choć kochają

Gość gość
Spróbuj może go ignorować przez jakiś czas i zadbaj jeszcze bardziej o siebie, niech sobie trochę pomyśli

Gość gość
ale jak mam go adorowac jak mnie olewa ? jest dobrym mezem, po prostu dobrym czlowiekiem, ojcem i mezem. Ale facetem takim sobie

Gość gość
poolewaj go trochę i ty niech zobaczy jak to jest

Gość Anka 5
mam podobny problem. eh ostatnio nie pamiętał nawet kiedy mam urodziny.

Gość Lodowata Lady
Oni tylko tak mowia,ze nie sa zazdrosni,a gdyby przyszlo co do czego to by walczyli o Was jestem pewna :) Facet rzadko kiedy przyznaje sie do tej slabosci, bo zazdrosc to w pewnym sensie slabosc.

Gość gość
jakby Cię zobaczył z jakimś twoim znajomym to by się w nim coś ruszyło i napewno by wypytywał

Gość gość
tak, sadze ze by mu opadla szczeka gdyby mnie z kims zobaczyl, bo sobie tego nie wyobraza.

Gość gość
jest zbyt pewny bo nie dałaś mu nigdy powodu do zazdrości, troszeczke zdrowej zazdrości nie zaszkodzi