Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach przekreślających kobiety za brak dziewictwa?

Polecane posty

Gość gość
dobra ja spadam stąd. jeden z gości powyżej mnie przekonał: głupiemu głupoty nie przetłumaczysz. dobranoc i osądzajcie sobie ludzi, jak Wam się tylko podoba. "jak ma paznokcie czarne jak piekło, wiedz, że coś się dzieje". pa :)

Gość gość
Dlaczego nie możesz? Możesz, uprawiaj ile chcesz, tylko nie wymagaj żeby ktoś komu to nie odpowiada, cię za to kochał :P

Gość gość
To argument baby, ktoś kto nie jest zachwycony jej dziurą w tyłku jest głupi i tyle :D Myślenie takie, chwalenie się jednocześnie charakterem i innymi wartościami godnymi szacunku, to dopiero głupota ;-)

Gość gość
Jeszcze nigdy nie spotkałam faceta przekreślajacych kogoś bo nie jest dziewica. Skąd bierzesz takie teorie.

Gość gość
Właśnie. Ja znam Maße ludzi i jeszcze takiego gościa nie znam żeby skreśla kobietę za brak dziewictwa.

Gość Apostoł Nienawiści
Tu nawet nie chodzi o samo dziewictwo ale o fakt, że panna nie wie czego chce. Jeden związek, drugi, piąty, dziesiąty i każdy be! Czy wy naprawdę myślicie, że wasza wartość jako kobiety rośnie proporcjonalnie do liczby waszych ex o których i tak nie macie nic pozytywnego do powiedzenia? A potem o gwałtu-rety 30-stka tużtuż i dalej brak kogoś na poważnie. Widziałem jak traktowani są przez was tacy którym zależy i mówię, że nie warto tracić czas. Każda po 25 roku życia co dalej nie może nikogo znaleźć ale za to na imprezie najebać się lubi nadaje się TYLKO do jednego i nie mówię tu o związku. Nie trzeba skreślać tylko zrobić z nimi to co każdy wcześniej bo tego własnie chcą. x //żaden PRAWDZIWY chrześcijanin nie przekreśliłby kobiety z takiego powodu. PRAWDZIWY chrześcijanin zna i rozumie przypowieść o Marii Magdalenie.// x Nikt nie przekreśla. Po prostu nie jest to materiał na żonę i matkę. Jezus jakoś na randkę jej nie zabrał a przynajmniej nic tam o tym nie pisze.

Gość gość
A mi to na szczęście nie grozi. Sądzę że różnica charakterów nigdy nie pozwoli na związanie się z nie dziewicą.

Gość gość
Jak sie robi akapity?

Gość gość
To różnice wynikające z płci. Facet się podnieca, dochodzi do zbliżenia i kończy. Niestety kobiety tak nie mają. Kobiety się muszą nauczyć jak mieć orgazm. Ostatnio wypłynął ten temat podczas spotkania z koleżankami. Żadna z nas nie miała orgazmu z pierwszym chłopakiem, żadna z nas nie uważa, że pierwszy raz był cudowny i fantastyczny. Każda wspomina ból, a potem oziębłość i niechęć do seksu. Może gdzieś tam podświadomie w głowie z pierwszym facetem kojarzy się ból. Dla kobiet seks nie jest tak ważny, co atmosfera i uczucia, które mu towarzyszą. Ważniejsze jest czuć się kochaną, piękną, bezpieczną. I taki stosunek kobieta będzie wspominać za 40 lat, a nie faceta, który pierwszy raz jej wsadził.

Gość gość
Romantyk ☺

Gość gość
Autorka leci w kulki. Faceci nie skracają kobietę bo jest dziewica albo nie. Nie chcą puszczańskich i takich z dużym przebiegiem tyle.

Gość gość
Wlasnie. Normalny facet patrzy na dziewczyne, kobiete jaka jest osoba, jakimi wartosciami sie kieruje czego szuka i oczekuje od zycia itd a nie skresla bo miala juz sex w zyciu. To , ze ktos nie jest dziewica nie oznacza od razu ze jest puszczalska bo jest ogromna roznica miedzy miedzy kims kto po pijaku daje w toalecie co tydzien na dyskotece a kims kto wczesniej uprawiam sex w stalym zwiazku z kims kogo kochal. I tyle.

Gość gość
"Autorka leci w kulki. Faceci nie skracają kobietę bo jest dziewica albo nie. Nie chcą puszczańskich i takich z dużym przebiegiem tyle" Z pobudek religijnych, za brak dziewictwa, może przekreślić zarówno żyd, jak i chrześcijanin, jak i islamista...

Gość gość
11:06] - Ale ja właśnie to mam na myśli, że niedziewicy może należy się szacunek, jako osobie, ale nie warto się dla niej poświęcać, czy zaciągać zobowiązania. A jak ma seks za sobą, bo "kochała", to tym bardziej znaczy, że jest niestała w uczuciach i nie powinno się w nią te uczucia lokować...

Gość gość
kobiety skreślają za to za brak seksu w życiu każdy czegoś wymaga więc bez mazania się!

Gość gość
tylko dziewice na żonę nie bedę nic budował z takaktórą ktoś już przer/uchał

Gość gość
To ja juz wolalabym kogos kto mialm juz sex ...przynajmniej bedzie mial pojecie o tym co sie dzieje w lozku niz takiego nietolerancyjnego kogos kto nie ma szacunku dla innych.

Gość gość
no proszę, jaka logika. Facet nie chce niedziewicy, to znaczy, że nie szanuje kobiet.

Gość gość
gość dziś To ja juz wolalabym kogos kto mialm juz sex x kobiety chcą *****czy a faceci chcą porządnych kobiet

Gość gość
A co maja prostytutki do niedziewic?

Gość gość
To jest największy dar kobiety, także co myślę? myślę że są normalni

Gość gośćmen
Że są albo sfrustrowanymi prawiczkami jak michał, albo prawicowymi radykałami, traktującymi kobiety jak własność, jak Baron Pancernogłowy.

Gość gość
Myślę. że jeśli chcą ci faceci mieć dziewice, to zapytał bym takiego gościa, czy sam też nigdy nie uprawiał sexu i trzyma swojego ptaka dla tej jedynej? Znany mądry gość powiedział "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem". Można to jeszcze inaczej ująć inaczej, "wymagasz od innych, zacznij od siebie"!!!

Gość gość
"zapytał bym takiego gościa, czy sam też nigdy nie uprawiał sexu i trzyma swojego ptaka dla tej jedynej?" x Problem w tym, że kobiety chcą doświadczonych w tych sprawach. Kogoś kto zaproponuje, poprowadzi, nauczy itd. Żadna nie chce kolesia któremu trzęsie się dłoń gdy wsadzi ją pannie pod bluzkę. Porównujesz dwie różne rzeczy i ułamki ci wychodzą.