Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wpłacił całą kwotę długu aliment.a powiedzieli ze nie umorzą!!

Polecane posty

Gość gość

Dług to kolo 15 tys. Policjantka powiedziała ze sprawa na pewno nie będzie umorzona nawet jak ureguluje caly dlug alimentacyjny na raz. Ze prawdopodobnie nie ominie go kara. Ze teraz zawiasy i mam znow zlozyc o wszczęscie postepowania jeżeli znow by nie placil i za 2 razem już na 100% więzienie. Prokurator to kobieta nie wiem dlaczego tu oprócz 1 tematu wyczytalamw w wielu wpisach ze ojcom którzy nie placa się upiecze,ze nie poniosą konsekwencji swojego postępowania. Ta babka mowi ze nie ma szans uniknąć kary czyli za 1 razem zawiasy potem paka jeżeli jest zdrowy, w sile wieku,zdolnosci zarobkowe wcześniej były np. rzędu 3 ,4 tys czy więcej. Jeżeli mowa tu o alimentach około 600-800 zlna np. dwoje dzieci tak jak u mnie- nie wiem jak jest z wyzsza kwotą, bo policjantka mowi ze 1000 czy wzwyż to już b wysokie alimenty i inaczej się na to patrzy,bo takie 1000 niekoniecznie cale idzie na dziecko bo jeszcze obowiązek alimentacyjny ma matka. Policjantka mowi ze zakończenie postępowania lub zawieszenie może nastapic jedynie z mojego wniosku. Jakie wy macie doświadczenia w tym temacie? Acha głupek wplacil zasrnae 1200zł.Policjantka prowadząca dochodzenie usmiala się jak zadzwoniłam jej powiedzieć. Przez pol roku gnoj nie wykazywal zadnego zainteresowania czy mam za co jedzenie kupic....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować